Тешко, ви текнува хјуз како се радуваше на головите на сити против нас кога беше нивен менаџер? Уште е огорчен зошто САФ го продаде него, Инс и Канчелскис за Гигс, Невиловци, Сколс, Бат и Бекам да влезат во прв тим.
Најлошото денеска е што завршува првенството и што определен период нема да имаме можност да гледаме натпревари на Јунајтед.
Другото и не е многу битно.
Парче метал не се мери со љубов !
Јас сум задоволен со сезонава...впрочем задоволен сум со секоја една сезона, кога сум имал можност и привилегија да го гледам Јунајтед, да го следам Јунајтед и да го сакам Јунајтед !!!
Уживајте во натпреварот денеска, мислам дека ќе видиме доста голови и дека ќе победиме !
Вели дека деструктивците не се најважни играчи од средниот ред, дека баш напротив поофанзивните играчи се најдобрите играчи од средниот ред. Што ја слика моменталната ситуација на трансфер пазарот кај нас.
Изјавата на Дарен Флечер... "Не не интересира натпреварот Сити-КПР. Одиме да го победиме Сандерленд со 24-0 и да си ја освоиме титулата без ничија помош !!!
Да се запомне денешнио ден! Се случува еднач у 35, или еднач у 150 години. Не по тва как Болтон ќе го тепа Стоук или по тва как КПР ќе му го свирне на Сити, туку по тва как Јунајтед ќе дигне оште една нова титула! Денеска е 13.05.2012 (13-со големи букви!) BELIEVE!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.