Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Преку машкиов полов орган ми дојде веќе циганов,ебаму тоа сељакот,при такви услови ни сам не знае како успеал,среќата го пратела,услови за тренинг напорна работа во супер клуб,од ништо добил нешто,сега ќе изиграва тука некој шериф.Му ебам тоа лингурот да не му видам очи нека крши глава у тоа мртвата лига таму .
Такви се овие емигрантиве, идат по пари, си го имаат чергарското во нив. Насри еве пример. Предците нивни дошле по пари во Франција па овие немало да идат по истото :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле бе што прават вакви видеа. Чекајте да потпише прво да не испадне ко ешли јанг велкам ту ливерпул број два.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.592
Викав дека не ни треба шпиц, но во пакет со Кагава да дојде и Левандовски не ќе биде лошо под услов ако си замине Берба, на Овен му истекува договорот, а и Македа може да се шитне. Ептен ми се допаднаа како дуо како играат и многу ме импресионира нивната партија денес.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Kagawa go zemate sigurno mislam 15m Evra bi bile fer.
Inace posle kupot go prasaa Kagawa od TV dali ke odi vo Manchester i deckoto zalosno gledase i solzi mu idea posto ke si odi od fantasticen klub kade sto pridonese mnogu za uspesite. No sepak vo Japonija Angliskata liga i Manchester United se gledaat kako vrv i normalno e deka igrac kako Kagawa ne e tolku povrzan so Germanija i ke odi vo Manchester.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Викав дека не ни треба шпиц, но во пакет со Кагава да дојде и Левандовски не ќе биде лошо под услов ако си замине Берба, на Овен му истекува договорот, а и Македа може да се шитне. Ептен ми се допаднаа како дуо како играат и многу ме импресионира нивната партија денес.
Кагава се има жалено дека Левандовски бил многу себичен и нe му подавал :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kagawa go zemate sigurno mislam 15m Evra bi bile fer.
Inace posle kupot go prasaa Kagawa od TV dali ke odi vo Manchester i deckoto zalosno gledase i solzi mu idea posto ke si odi od fantasticen klub kade sto pridonese mnogu za uspesite. No sepak vo Japonija Angliskata liga i Manchester United se gledaat kako vrv i normalno e deka igrac kako Kagawa ne e tolku povrzan so Germanija i ke odi vo Manchester.
За Дортмунд стварно нема да ми е криво и 20 да дадат, кога можат лепршавите Тотенхем секои две години да ги полнат два пати од потребното јас искрено се надевам дека ќе успеете да извлечете повеќе пари од Гил. Ако успее трансферов, со здравје да си ги трошите парите и се надевам дека ќе ви се погоди пазарот летово.

Ферги изјавил дека Вил Кин од следната сезона ќе биде унапреден во првиот тим (y) и дека брат му Мајкл и Рајан Таниклиф се блиску до унапредување (веројатно ова значи ќе одат на позајмица).

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Абе Кагава го зимаме, стариот не за џабе на тие години тепал пат до Берлин.. :)

Туку што нешто излезе информација демек на Рио ќе ја катирале неделната плата на 50 000 фунти од досегашните 120 000 ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе Кагава го зимаме, стариот не за џабе на тие години тепал пат до Берлин.. :)

Туку што нешто излезе информација демек на Рио ќе ја катирале неделната плата на 50 000 фунти од досегашните 120 000 ?
Да, пишав за ова пред месец два, на Рио наводно му е соопштено да не очекува да изигра повеќе од 20 натпревари следната сезона и аналогно на тоа, помала плата. Take it or leave it, други деца треба да преземат место.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.548
Поени од реакции
3.604
B

BooBojan

Гостин
Ау леле сега колку сакам да се повтори ситуацијата кога го донесоа Форлан у Јунајтед.
Кога скаути отишле да пратат друг играч,а овој блеснал на тој меч и го донеле.Така и синока замислите триото Кагава,Лева,Шмелцер ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Sir Alex : "The next tier of players includes Nani, Rooney, [Jonny] Evans – they are all young enough to stay with us for a long time, for a few years hopefully, and we can build a team around that nucleus.

“There are one or two younger players in the Reserves too. Will Keane is doing very well at the moment and he’ll definitely come into the squad next year. There areone or two of them – his brother has actually done very well too. Michael is playing well. Ryan Tunnicliffe has a chance.”

Kajgana Shop

На врв Bottom