Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Колку плати MUSC Macedonia на овај голманот за нашите младичи за да го пушти шутот на Бебе? Или па наш член е? :)

Еве го голот.
Голманот ми е најдобар другар и е најперспективниот голман во Македонија и потенцијален прв голман за сениорска репрезентација... е сега јбг, се случуваат и вакви работи... не за друго, Бебе да се порадува малку :wink:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Голманот ми е најдобар другар и е најперспективниот голман во Македонија и потенцијален прв голман за сениорска репрезентација... е сега јбг, се случуваат и вакви работи... не за друго, Бебе да се порадува малку :wink:
Со други зборови, Миле ја средил работата :pos:

Мамата на Бебето, против нас најде голови да дава :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Миле беее....
Наредно излегвење ,камен да го напреш од мене ! :) :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Минатте 2 вечери си пишам со Мајк Кин на фб, играч на Јунајтед од Академијата. Ми вика дека фановите на Јунајтед у Англија се ного гневни на Глејзерс и дека ги сакат вонка од клуубо, а унатре у клуубо ништо не се говорило околу тва за газдите, как никој ништо да не го интересира, значи Ферги и управата се направиле супер атмосфера у тие услови со цел екипата да оде напред и се да биде максимално професионално, па за тва нема да ме чуде ако Руни не даде гол у ПЛ наредните 5 утакмици или се распука по 2-3 гола на секоја утакмица, или пак ако нашио Јунајтед прикажува послаби игри или стварно се разгневе да газе се пред него. Иначе баш сакам да видам колко е бил (процентуално) исполнет стадионо на утакмиците со Њукасл и Вест Хем, ако може да најде некој, оти забележих фанове шо и на 2-0 го напуштат стадионо, а исто така и некои празни места.
Иначе, интересно за Мајк Кин е тва шо има брат близнак, Вил Кин, шо според мене ич не си личат, родени '93та година (11 Јануари), првио дефанзивец, вторио напаѓач/полушпиц, првио играа за Ирска (под17), а вторио играа за Англија (под17) :) И ако гледаме по фаца, јас можам слободно да се обложам оти еден ден ако Мајк флезе у првио тим, ќе играа на позиција как Рој Кин, кој не бил со них у никаква роднинска врска. :)

Вил, Ферги, Мајк :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ферги: Го имам најдобриот напад во последните 10 години

енаџерот на Манчестер Јунајтед, Сер Алекс Фергусон е со мислење дека го поседува најдобриот напад од 1999. година па навака.

Во најофанзивната линија на црвените ѓаволи се наоѓаат Вејн Руни, Мајкл Овен, Димитар Бербатов, Федерико Македа и новите засилувања на тимот Хавиер Хернандес и Бебе.

Црвените ѓаволи располагаат со шестмина топ напаѓачи кои од страна на шкотланѓанецот се оценети толку високо како и фамозниот напад предводен од Енди Кол, Двајт Јорк, Теди Шерингам и Оле Гунар Солскеар.

„Во однос на бројот, го имаме најсилниот напад од 1999. година па досега. Сигурен сум дека сите тие ќе ја добијат својата шанса“
, изјави Фергусон.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Хмм...Јас на твое место бо го повикал Џон Тери ако го имаш за пријател, не знам зошто ама се мислам дека нема да се сложи со твојов можен одговор. Само биди понежен кога ќе му го поставуваш прашањево, неќеме не дај боже да се расплаче во сред квиз.

А за браќата Кин, можам да кажам дека Вил е доста добар играч за Академијата, висок е и дава доста голови, финишингот му е доста добар како за негови години. Мајкл е помалку експонираниот играч од нив двајца. Колку што знам јас со Њукасл беше распродаден ОТ, а за со Вест Хем имало многу малку празни места.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Хмм...Јас на твое место бо го повикал Џон Тери ако го имаш за пријател, не знам зошто ама се мислам дека нема да се сложи со твојов можен одговор. Само биди понежен кога ќе му го поставуваш прашањево, неќеме не дај боже да се расплаче во сред квиз.
Три пати му го повторив и у последна секунда плачејќи одговори В, копиљ! :icon_lol:

FUCK! :|

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
А за браќата Кин, можам да кажам дека Вил е доста добар играч за Академијата, висок е и дава доста голови, финишингот му е доста добар како за негови години. Мајкл е помалку експонираниот играч од нив двајца. Колку што знам јас со Њукасл беше распродаден ОТ, а за со Вест Хем имало многу малку празни места.
Да да, го пратам и јас некое време, креативен е, снаодлив, брз, има талент и надеж у него. Дава ного голове и за академијата и за резервите, ама Мајк ми е поагресивна фаца од него и за тва така кажах... Времето ќе покаже :) За ситуацијата околу раководството на клуубо, мислам оти е очигледно за некои работи шо се случуват на сметка на Јунајтед, се надевам оти се ќе се среде.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ando and Wes bolster Reserves

Андо се враќа на старите патеки :))))
Еве го тимот на Резервите за вечер -

----------------Johnstone----------------
---------------------------------------------
R.Brown W.Brown Wootton De Laet
---------------------------------------------
-----------------C.Evans------------------
-------Eikrem--------------Anderson----
----------------------------------------------
Ajose----------------------------Morrison
-----------------W.Keane------------------

Brown brothers во одбрана и многу ми се допаѓа што заедно во средина ќе играат Андо, Еикрем и Кори Еванс. Во второ сигурно влегува и Кофи кој оваа сезона буквално се растури од голови. Со евентуална победа уште повеќе ќе се зацврстиме на првата позиција во лигата за Резерви.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ando and Wes bolster Reserves

Андо се враќа на старите патеки :))))
Супер!!! На утакмицата за резервите шо га изигра, од него видех еден шут од далеко шо у ниедна ситуација до саа не гоо лансирал. И Фердинанд се враќа, само тимо да ни е здрав и жив, сега коо ќе се згустат утакмиците, сите играче ќе бидат потребни.
Иначе, ного дефанзивни браќа имме, Кори и Џони, Вес и Рис, Рафаел и Фабио, па тука се Мајк и Вил... шо е работта, од 5 фамилии цела екипа ќе напрааме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom