Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку плати MUSC Macedonia на овај голманот за нашите младичи за да го пушти шутот на Бебе? Или па наш член е?
Еве го голот.
Голманот ми е најдобар другар и е најперспективниот голман во Македонија и потенцијален прв голман за сениорска репрезентација... е сега јбг, се случуваат и вакви работи... не за друго, Бебе да се порадува малку :wink:
Три пати му го повторив и у последна секунда плачејќи одговори В, копиљ!Хмм...Јас на твое место бо го повикал Џон Тери ако го имаш за пријател, не знам зошто ама се мислам дека нема да се сложи со твојов можен одговор. Само биди понежен кога ќе му го поставуваш прашањево, неќеме не дај боже да се расплаче во сред квиз.
А за браќата Кин, можам да кажам дека Вил е доста добар играч за Академијата, висок е и дава доста голови, финишингот му е доста добар како за негови години. Мајкл е помалку експонираниот играч од нив двајца. Колку што знам јас со Њукасл беше распродаден ОТ, а за со Вест Хем имало многу малку празни места.