Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Руни даде гол...уффф.. едвај чекам да дојде сабота да го видиме првиот хет-трик на Roo за оваа сезона :)

Овој пат беше Дефо до Руни :) Не го прослави голот, и титкал на Колин не му се јавувала :icon_lol:

Може некој да го стави голот на руни да го видам не бев во можност да го гледам натпреварот

И Хернандез дал гол во 89 мин и со тоа освоиле 3 бода:tv:

Manchester United new boy Bebe surprised by Champions League chance

Bebe has admitted he was surprised by his inclusion in Manchester United's Champions League squad after apparently first missing the cut.

It was announced last week that the £7.4 million signing, Owen Hargreaves and Ritchie De Laet had not been selected by the club.

However, a surprise announcement from Uefa on Monday confirmed Bebe had in fact filled the last spot in the roster, and the Portugal under-21 international has declared he is ready "to make the most" of the opportunity.

"I'm surprised by my inclusion in the Champions League squad," Bebe said.

"It's a dream for me. I never thought I would have made it, but now I am a very happy man.

"I only hope that my confidence returns when I start playing some games and scoring goals, like I know how.

"At the moment I am working very hard each day in training.

"I intend to make the most of my chance and hopefully profit from the opportunity given to me."

Milo mi sto poveketo napagaci od Manchester Utd postignaa golovi za svoite reprezentacii i ocekuvam taa forma da ja zadrzat protiv Everton!

леле колку сакам на комшииве од Шити да им го собереме Адам Џонсон некако :pos: :pos: ... феноменален играч и што е најважно младиќ е :) уште Џонсон и Родвел и таман иаме постава за наредниве 10 години :)

леле колку сакам на комшииве од Шити да им го собереме Адам Џонсон некако :pos: :pos: ... феноменален играч и што е најважно младиќ е :) уште Џонсон и Родвел и таман иаме постава за наредниве 10 години :)

Исто и јас. Го гледав Џонсон против Бугарија и Швајцарија...Ако може некако да се лапне би било одлично.

Исто и јас. Го гледав Џонсон против Бугарија и Швајцарија...Ако може некако да се лапне би било одлично.

Шансите да го купиме Џонсон од Сити се помали од тие дека Руни ќе побара трансфер во Ливерпул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom