Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
[/COLOR]Инаку казната од 5 меча неиграње на Евра денес е потврдена од страна на француската федерација.
Да бев на место на Евра ке се откажев од играњето на репрезентацијата која и онака е слаба и би се посветил на играњето за Манчестер Јунајтед.:toe:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Да бев на место на Евра ке се откажев од играњето на репрезентацијата која и онака е слаба и би се посветил на играњето за Манчестер Јунајтед.:toe:
Навивачи на Манчестер Јунајтед сме и за нас е подобро да се откаже од националниот дрес али за секој играч најважно е да ја претставува својата држава.Франциа слаба репрезентациа:kesa:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Навивачи на Манчестер Јунајтед сме и за нас е подобро да се откаже од националниот дрес али за секој играч најважно е да ја претставува својата држава.Франциа слаба репрезентациа:kesa:
Не сум образован:kesa:

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Сигурен си дека е најдобро?Јас не мислам така,тие настапи најчесто знаат да донесат и повреди на играчите,умор.
Ако можел Гигс да се откаже од националниот дрес,Сколс и многу други играчи од својата репрезентација може и Евра.

--- надополнето ---

Не сум образован:kesa:
Добро де,една буква изедел :pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Сигурен си дека е најдобро?Јас не мислам така,тие настапи најчесто знаат да донесат и повреди на играчите,умор.
Ако можел Гигс да се откаже од националниот дрес,Сколс и многу други играчи од својата репрезентација може и Евра.

--- надополнето ---

4-5 пати можда го имам цитрано за јадње букви...Сеа пак не мислам ништо лошо само да му кажам нека прочита постот пред да го прати:)
извинете за оффтопик:toe:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828

--- надополнето ---

Сакаш да кажеш дека побитно е да играш за клуб отколку репрезентациа?Ова ти е исто како да е побитно да освоиш ЛШ отколку СП или ЕП.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

--- надополнето ---

Дури сме кај граматика...дан се велит ИЗЕл, а не Изедел?:)(мала шала:smir:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Сакаш да кажеш дека побитно е да играш за клуб отколку репрезентациа?Ова ти е исто како да е побитно да освоиш ЛШ отколку СП или ЕП.
God bless sangoku:kesa:
Иначе кој е резултатот каква е играта?Немам можност да гледам ме заебава нешто стримот...Кој ни е составот?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Андерсон излезе повреден, на негово место влезе Кофи, се надевам не е ништо сериозно. Иначе играта е нашиве против голманот на Стокпорт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom