- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Брат, напаѓачето се секојпат побрзи и поспретни од дефанзивците, да бидеш добар дефанзивец треба стварно да си smart. Ич нее лесно да се чуват такви брзи играче, посебно Аршавин, една руска машина, брз, цврст, и до некаде Браун излеваше на крај со него, колко толко му покриваше простор да неможе да испале некој прецизен шут. Еванс и Браун ми се некак поконцентрирани од Рио и Видич, как повеќе да пратат играта, не се толко физички и тактички подготвени как них, ама добра комуникација имат и имат некоо добро ниво. И за тва се вика рекорд, тешко може да се достигне и сруше, не може секоо година да е как лани, мада јас сам задоволен. Ја види го Рафаел, брза осичка, как се справуваше со Белами и как со Аршавин, ќе го сфатеш тва шо сакам да ти го кажам.Фин аватар
Туку, да му реплицирам на sonne за ...перфектни во одбрана, далеку од перфектни бевме... незнам ни сам колкупати браун како мајмун илзетуваше во дуелите со Аршавин - како најпрост пример... одбраната ни е далеку од она што беше ...пред две години да кажам... лани ќе биде премногу со оглед на тоа кои рекорди се соборија![]()
Дајте бе од негде да се спуштат головите на асална снимка
Linkche da simnam utakmicata so Arsenal?![]()
Една галерија од тој натпревар.Додека сме играле против Арсенал, резервите гостувале во Норвешка и играле пријателска против Стабаек.Завршило 3-0 за нас, со 2 гола на Диуф.Обертан изиграл 90 минути, исто како и Диуф, и во измените бил и Посебон, незнам дали влегол во игра.
Првиот тим: Amos, Gray, Brown, Dudgeon, Gill, Obertan, Evans, Norwood, James, Brandy, Diouf.
Импресионира Диуф, добар шут,добар со глава,брз,голем,висок,силен.Незнам за вас,али по градбата ми личи на Руни и треба да добива повеќе шанси во првиот тим заедно со Обертан.Третиот гол незнам кој го даде, али добар потег и пробив.
Нани га покажува себичноста шо Валенсија га има у помаленка количина. Канал највероватно е оffline па за тва неможе да ми одговоре, или цел ден мисле как да заземе 2 став. :helou:И сакам да го питам Канал шо мисле за потего на Нани коо га црпна топката од мртов агол? :kesa:
Може да напишеш кој е кој (според никовите)? посебно ме интересира кој е дечкото шо стоо најдесно. :wink:Дел од навивачката група на полувреме на натпреварот со Арсенал :smir:
![]()
Нели малце ве имало бе?Дел од навивачката група на полувреме на натпреварот со Арсенал :smir:
![]()