Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
До кога,да имаш право?
Што беше нерегуларно за голот?
Го влечеше Анелка тој,чист фаул беше..
Молимте не збори ти за подршка од судиите...

F

fantomX

Гостин
до кога челзи ке ја има подршката од судите пак дадоа не регуларен гол
Се дур не стани шампион.
Молете се да биди шо побрзо, за после и вас да почнат да ви помагаат во битка за второ, или кое и да е надолу, место.

:pos2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Како и да е, неможе да очекуваме Челзи да киксира со Хал,Барнли и остали наскоро второлигаши, шансите ни се во тимовите од големата 4ка, Сити,Евертон,Вила и Тотенхем.

Ептен ме потсеќа на минатата сезона кога се бунеа фантомите,Давор и остали челзи фанатаци заедно со фановите на ливерпул како роналдо одглумил пенал или голот бил од офсајд,5 минути продужение,немало аут итн.Јебига, тоа е фудбал, неможе да бидат безгрешни судиите.Башка не би било интересно така :D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Челзи ремизираше со Хул, само 2+ е од нас. Велбек повторно стрелец за Престон. ::D

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
БРАВОООООООООООООО браво бе ХУЛ готово е му дојде крајот и на Челзи

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Уф, друго е ова, 2 бода не се ништо уште ако земеме в предвид дека играме дома со Челзи, па и со Ливерпул, ај да ги спомнам и тие се у големата 4-ка ипак.
Сега титулата ми се чини дека пак ни е повторно блиску, одличен период за нас, после дождот иде Сонце, а? :) :manutd:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Иначе да кажам, Челзи одигра 1:1 со Хал. Ајде Шампионе гази, патот ти е широко отворен...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
За со Арсенал на zokiarsenal му кажав 1:3,така излезе :)..Денеска на SuperFrank CFC му кажавв 1:1 вечер,1:2 у недела :):):)..Ајт и 1:1 излезе сеа 1:2 да биде со Арсенал и супер ќе е..(уживајте не сум баба Ванѓа :))..

Добро е сеа..Ништо не се 2 поени..И онака ни идат на Олд Трафорд :P..

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Челзи ремизираше со Хул, само 2+ е од нас. Велбек повторно стрелец за Престон. ::D
Абе вие не чекате ни ФТ напише :pos2: ми зема збооро.
Денеска освоииме нови 3 бода, кикс на челзи + велбек 2/2, подобар вторник здрааве :smir: It's our time now :tv:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Како и да е, неможе да очекуваме Челзи да киксира со Хал,Барнли и остали наскоро второлигаши, шансите ни се во тимовите од големата 4ка, Сити,Евертон,Вила и Тотенхем.
Добар си, пиши и во недела дека Челзи тепа :)

Инаку неочекуван резултат и за мене. Уште Арсенал барем бод да земе во недела и се ќе биде у ред .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom