Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Закон сте ѓаволи РЕСПЕКТ !:devil2::devil1::devil3:Дел од навивачката група на полувреме на натпреварот со Арсенал :smir:
![]()
Закон сте ѓаволи РЕСПЕКТ !:devil2::devil1::devil3:Дел од навивачката група на полувреме на натпреварот со Арсенал :smir:
![]()
Ќути, еднаш отидов (против челзи) и си реков бед лак им носам, дома ќе гледам и вазни ќе кршам, него во шенклис глави...ама да отидев ќе им се измочав на шанкот и на тоа дресовите од арсенал што се испозакачени (од сигурни информации ми кажаа дека баш таму го оформиле клубот на фанови на ассенал)Нели малце ве имало бе?![]()
Некој од форумов освен тебе има?Цело време се местам, никако да дојдам.
Дел од навивачката група на полувреме на натпреварот со Арсенал :smir:
![]()
Кога ќе имам време, обавезно доаѓам... сакам гледање Манчестер Јунајтед со друштво, навивање, викање, мавање, кршење![]()
Ќути, еднаш отидов (против челзи) и си реков бед лак им носам, дома ќе гледам и вазни ќе кршам, него во шенклис глави...ама да отидев ќе им се измочав на шанкот и на тоа дресовите од арсенал што се испозакачени (од сигурни информации ми кажаа дека баш таму го оформиле клубот на фанови на ассенал)![]()
Како и да е нека трепка Glory Glory...
И јас се готвам да одам и никако да одам до сега... Може да одиме на наредната со Портсмут, масовноНели малце ве имало бе?![]()
Некој од форумов освен тебе има?Цело време се местам, никако да дојдам.
Епа ае договорете се и кажете дали сигурно ќе идете за да наминам и ја.. пошо престанав да идамИ јас се готвам да одам и никако да одам до сега... Може да одиме на наредната со Портсмут, масовно![]()
Никогаш ФА не била на наша страна. Секогаш се обидуваат да не паднат со вакви суспензии, но ништо не не паѓа!:Рио со уште една жалба
Џабе, пак ќе го јаде стапот.Кога ФА не е на наша страна не треба ни да се пробуваат вакви потези според мене.Ај можда ќе фати стариот пак врски со Мајк Рајли![]()
Море не знаеш ли ти дека ФА сеа прави заговор да го повредат Руни?Ајде ајде, уште Гил е таму, против вас биле. :icon_mrgr
Така се филмате... треба ли ФА да е на нечија страна? ми заслужено беше и готово. да не тва е ФФМ да бричат как сакат или управата на Јунајтед пии нафта и незнаа да приговоре за атако врз МЈ?!? децаНикогаш ФА не била на наша страна. Секогаш се обидуваат да не паднат со вакви суспензии, но ништо не не паѓа!:![]()
Па нормално, зел голој се раздавал сунцемукалајдисано!Море не знаеш ли ти дека ФА сеа прави заговор да го повредат Руни?![]()