Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Нели малце ве имало бе? :P
Некој од форумов освен тебе има?Цело време се местам, никако да дојдам.
Ќути, еднаш отидов (против челзи) и си реков бед лак им носам, дома ќе гледам и вазни ќе кршам, него во шенклис глави...ама да отидев ќе им се измочав на шанкот и на тоа дресовите од арсенал што се испозакачени (од сигурни информации ми кажаа дека баш таму го оформиле клубот на фанови на ассенал) :icon_lol:

Како и да е нека трепка Glory Glory...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дел од навивачката група на полувреме на натпреварот со Арсенал :smir:

Кога ќе имам време, обавезно доаѓам... сакам гледање Манчестер Јунајтед со друштво, навивање, викање, мавање, кршење :):):)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Кога ќе имам време, обавезно доаѓам... сакам гледање Манчестер Јунајтед со друштво, навивање, викање, мавање, кршење :):):)
Ќути, еднаш отидов (против челзи) и си реков бед лак им носам, дома ќе гледам и вазни ќе кршам, него во шенклис глави...ама да отидев ќе им се измочав на шанкот и на тоа дресовите од арсенал што се испозакачени (од сигурни информации ми кажаа дека баш таму го оформиле клубот на фанови на ассенал) :icon_lol:

Како и да е нека трепка Glory Glory...
Нели малце ве имало бе? :P

Некој од форумов освен тебе има?Цело време се местам, никако да дојдам.
И јас се готвам да одам и никако да одам до сега... Може да одиме на наредната со Портсмут, масовно :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.477
Само нани да добива повеќе минутажа створен е за манчестер и за премиер лига!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
И јас се готвам да одам и никако да одам до сега... Може да одиме на наредната со Портсмут, масовно :)
Епа ае договорете се и кажете дали сигурно ќе идете за да наминам и ја.. пошо престанав да идам :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Рио со уште една жалба

Џабе, пак ќе го јаде стапот.Кога ФА не е на наша страна не треба ни да се пробуваат вакви потези според мене.Ај можда ќе фати стариот пак врски со Мајк Рајли :D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Рио со уште една жалба

Џабе, пак ќе го јаде стапот.Кога ФА не е на наша страна не треба ни да се пробуваат вакви потези според мене.Ај можда ќе фати стариот пак врски со Мајк Рајли :D
Никогаш ФА не била на наша страна. Секогаш се обидуваат да не паднат со вакви суспензии, но ништо не не паѓа!::D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Никогаш ФА не била на наша страна. Секогаш се обидуваат да не паднат со вакви суспензии, но ништо не не паѓа!::D
Така се филмате... треба ли ФА да е на нечија страна? ми заслужено беше и готово. да не тва е ФФМ да бричат как сакат или управата на Јунајтед пии нафта и незнаа да приговоре за атако врз МЈ?!? деца

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
до кога челзи ке ја има подршката од судите пак дадоа не регуларен гол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom