Еми шо ми викаш Обертан, Тошич подобро ќе изиграт од Парк, сега за сега неможат они со него, они имат уште ного да учат, а за после е друга приказна. Да, и заради таа една добра утакмица Ферги го ставува да игра а МАШИНКАТА Тошич, црна овца, никој не го сака, и за тва нема да игра, тури им го ти на резервите, јас сам сигурен оти Тошич как прво нема сила да играа у премиер лига, нее доволно физички спреман, и тука ќе ти га кажам таа изјавата на Андерсон шо вика оти нее доволно физички спреман и си признава на некој начин. Нека работе Тошич, ќе добии сигурно шанса, Ферги нее луд да ги чува подобрите на клупа или зад клупа нели? Мака ми е шо нее од некоо др држава, туку од кореа, па само викате маркетинг,маркетинг... и тва за фан клубо го говорам општо, не стрикно за тебе, ти ми даде мотив за тва да го кажам. Искрено и на мене мии чудна по малко ситуацијата со Тошич, ама се држам на тва погооре шо ти го кажах, ипак не сме у главата на ферги да ги знааме сите планове.
Џеко океј е, не сам го гледал ного ама как шо читам можам да ги осознаам сите негови квалитете, добар напаѓач ама не по секоо цена. Погооре кажа оти Велбек може как крило да игра, јас викам оти он може и да бране, ама как? игра на некои утакмици, добива шанси, ама едноставно "малечок" е за да заигра стандардно, неговата и на Македа играта најмалко ме аресат, ваљда оти се млади, говорам коо играат пл утакмици, а несомнено е оти се таленте. Јас едноставно се чудам на Ферги, стварно е феномен, незнам, ного го сакам, секоо чест за него. :smir:
А ти шо мислеш Кушчак толко лее подобар од Фостер? И двујцата се исти, талентирани ама без искуство. Кушчак од 5те метра нее излезел, незнаа да избива, тремаџија... има недостатоци исто как и Фостер, ама сите ние го "видееме" слабио Фостер оти имаше кој да го казне, се е моментална концентрација, моментални ситуации... земи у обзир оти ситниците ги решават утакмиците. И води се по Ферги, чим он вика оти Фостер заслужува шанса, за мене стварно е така, и јас ги терам причините зашо он така изјавува, мада јасно оти неможе да биде се кристал чисто у било шо и кај било кој, мислеш ли оти Ферги толко гаа утнал работта да му дава шанса на толку глупавио,слаб,неталентиран (итн) според вас Фостер?