Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Напротив затва шо оште не гии "вратил" парите дадени за него (Харго) треба да не го продадеме, а и да сакаме, кој ќе ни го купе?
За една слаба утакмица Парк го направиите првоодделенец, абе не ви замерувам, се е добро ка ќе заврше добро, и се е лошо коо ќе заврше лошо, шо е ного грешка. Утре да даде Парк 1-2 гола, да изиграа добро, ак не говорете сите добро за него јас глава давам. Патетикаа у фан клубо, незнам как е у другите, не одам, ама кај нас, па се даа краткорочно, да се гледа само од утакмица за утакмица.. ного лошо
Истото важе и за Фостер, точно, и јас нејќам уште сега да бране, нека го даде на позајмица некаде 2 год да се искале, да собира искуство, да не се навраќаме на него. А тва за Велбек, правилен потег од страна на Ферги, и Македа да го даде така 1 год на позајмица, коо не добиват шанса. А ак беше Тошич толко подобар играч од Парк ќе играаше повеќе од него, а не од цела година 2-3 утакмици и Обертан се добива шанса исто как и Парк (мош помалко) оти има конкуренција за крилните позиции. Абе как готов напаѓач коо сите се у криза, пари немат сите клубове, терат по 50м за еден играч, водат се по пример на реал, сити, челзи... ка беше таа, додека има овци за стрижене, ќе има и волна :kesa:Поздрав и уживи, Ферги е научник! :wink:
Се сложвам во се со тебе, освен за Фостер. Типот имат 25-26 години, беше 2години во Ватфорд на калење, не ќе го калиме до 30 години, или го биват или не, а се си мислам дека не го биват :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Парк е во најдобрите фудбалски години, мислам дека има 27. Обертан има 20. Сега почнува да игра фудбал. А и не сум јас од тие што менуваат мислење после еден натпревар, за Парк го имам ова мислење уште откако го купивме, и во ПСВ не беше нешто посебно. Која една слаба утакмица? Мислам дека е баш спротивно. Заради една добра утакмица ти го правиш класа играч. Да, добар е, но за во Астон Вила.
Тошич ако не добил шанса не значи дека би играл полошо од Парк. За резервите има постигнато доста голови, дава голови и за Србија, а од која причина Ферги не му дава ни 10 минути во ПЛ, не знам. Сигурно не е затоа што Парк е подобар од него. Па и да беше така, можеше некогаш да биде на клупа, па кога имавме сигурно водство да го пушти, вака, чудна ми е ситуацијата околу Тошич.
За Џеко не коментирам, го спомнав само како моја желба, а верувај дека и Ферги го сака, причината поради која најверојатно нема да го добиеме ја спомна ти.
Научник? И тие грешат, ма да Фергусон е најдобриот менаџер на сите времиња. :)

А Фостер... џабе му е се... беше и на позајмица... играше и во првиот тим... што сака? Да го викнеме Оливер Кан да го тренира? Нема Манчестер време да чека тој да се развие во одличен голман, иако сум доста сигурен дека тој никогаш нема ни да биде тоа!
Еми шо ми викаш Обертан, Тошич подобро ќе изиграт од Парк, сега за сега неможат они со него, они имат уште ного да учат, а за после е друга приказна. Да, и заради таа една добра утакмица Ферги го ставува да игра а МАШИНКАТА Тошич, црна овца, никој не го сака, и за тва нема да игра, тури им го ти на резервите, јас сам сигурен оти Тошич как прво нема сила да играа у премиер лига, нее доволно физички спреман, и тука ќе ти га кажам таа изјавата на Андерсон шо вика оти нее доволно физички спреман и си признава на некој начин. Нека работе Тошич, ќе добии сигурно шанса, Ферги нее луд да ги чува подобрите на клупа или зад клупа нели? Мака ми е шо нее од некоо др држава, туку од кореа, па само викате маркетинг,маркетинг... и тва за фан клубо го говорам општо, не стрикно за тебе, ти ми даде мотив за тва да го кажам. Искрено и на мене мии чудна по малко ситуацијата со Тошич, ама се држам на тва погооре шо ти го кажах, ипак не сме у главата на ферги да ги знааме сите планове.
Џеко океј е, не сам го гледал ного ама как шо читам можам да ги осознаам сите негови квалитете, добар напаѓач ама не по секоо цена. Погооре кажа оти Велбек може как крило да игра, јас викам оти он може и да бране, ама как? игра на некои утакмици, добива шанси, ама едноставно "малечок" е за да заигра стандардно, неговата и на Македа играта најмалко ме аресат, ваљда оти се млади, говорам коо играат пл утакмици, а несомнено е оти се таленте. Јас едноставно се чудам на Ферги, стварно е феномен, незнам, ного го сакам, секоо чест за него. :smir:
А ти шо мислеш Кушчак толко лее подобар од Фостер? И двујцата се исти, талентирани ама без искуство. Кушчак од 5те метра нее излезел, незнаа да избива, тремаџија... има недостатоци исто как и Фостер, ама сите ние го "видееме" слабио Фостер оти имаше кој да го казне, се е моментална концентрација, моментални ситуации... земи у обзир оти ситниците ги решават утакмиците. И води се по Ферги, чим он вика оти Фостер заслужува шанса, за мене стварно е така, и јас ги терам причините зашо он така изјавува, мада јасно оти неможе да биде се кристал чисто у било шо и кај било кој, мислеш ли оти Ферги толко гаа утнал работта да му дава шанса на толку глупавио,слаб,неталентиран (итн) според вас Фостер?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Еми шо ми викаш Обертан, Тошич подобро ќе изиграт од Парк, сега за сега неможат они со него, они имат уште ного да учат, а за после е друга приказна. Да, и заради таа една добра утакмица Ферги го ставува да игра а МАШИНКАТА Тошич, црна овца, никој не го сака, и за тва нема да игра, тури им го ти на резервите, јас сам сигурен оти Тошич как прво нема сила да играа у премиер лига, нее доволно физички спреман, и тука ќе ти га кажам таа изјавата на Андерсон шо вика оти нее доволно физички спреман и си признава на некој начин. Нека работе Тошич, ќе добии сигурно шанса, Ферги нее луд да ги чува подобрите на клупа или зад клупа нели? Мака ми е шо нее од некоо др држава, туку од кореа, па само викате маркетинг,маркетинг... и тва за фан клубо го говорам општо, не стрикно за тебе, ти ми даде мотив за тва да го кажам. Искрено и на мене мии чудна по малко ситуацијата со Тошич, ама се држам на тва погооре шо ти го кажах, ипак не сме у главата на ферги да ги знааме сите планове.
Џеко океј е, не сам го гледал ного ама как шо читам можам да ги осознаам сите негови квалитете, добар напаѓач ама не по секоо цена. Погооре кажа оти Велбек може как крило да игра, јас викам оти он може и да бране, ама как? игра на некои утакмици, добива шанси, ама едноставно "малечок" е за да заигра стандардно, неговата и на Македа играта најмалко ме аресат, ваљда оти се млади, говорам коо играат пл утакмици, а несомнено е оти се таленте. Јас едноставно се чудам на Ферги, стварно е феномен, незнам, ного го сакам, секоо чест за него. :smir:
А ти шо мислеш Кушчак толко лее подобар од Фостер? И двујцата се исти, талентирани ама без искуство. Кушчак од 5те метра нее излезел, незнаа да избива, тремаџија... има недостатоци исто как и Фостер, ама сите ние го "видееме" слабио Фостер оти имаше кој да го казне, се е моментална концентрација, моментални ситуации... земи у обзир оти ситниците ги решават утакмиците. И води се по Ферги, чим он вика оти Фостер заслужува шанса, за мене стварно е така, и јас ги терам причините зашо он така изјавува, мада јасно оти неможе да биде се кристал чисто у било шо и кај било кој, мислеш ли оти Ферги толко гаа утнал работта да му дава шанса на толку глупавио,слаб,неталентиран (итн) според вас Фостер?
Да, баш така мислам. И немаше Фергусон да биде толку голем, ако не си ја признаеше таа грешка. Почна да го игра Кушчак и не згреши. Дечкото сосема солидно си ја заврши својата работа. Не е Касиљас, но е добра замена, за разлика од Фостер кој во осумте натпревари на кои бранеше на почетокот направи мал милион грешки и заради него примивме неколку голови. Тоа го немаше додека Кушчак беше на голот.
Парк сезонава има 2 натпревари како резерва и 6 како стартер што значи дека и тој не ужива кој знае каква доверба кај Ферги. Ниту на еден од тие натпревари не направи нешто позначајно, ако мислиш спротивно дај факти. :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
На здравје!

Подмладување на одбраната :)
Ајде нека ни е честито новиот играч. Не го знам играчов, но сепак колку што успеав да забележам има играно за England U21...па сигурно е добар. Инаку сезонова ќе ја доигра во Фулам, а нас ќе ни се приклучи од на лето. :wink:

btw, еве едно интересно интервју со Руни во кое одговара на прашања на различни фанови на Јунајтед.

http://goal.com/en/news/9/england/2010/01/26/1761726/goalcom-world-interview-wayne-rooney-admits-it-would-be-great-to-

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Честито засилување, само да не биде работата како со Пике, да неможе да се протне во првиот тим.
Или можеби Видич ќе си оди?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Честито засилување, само да не биде работата како со Пике, да неможе да се протне во првиот тим.
Или можеби Видич ќе си оди?
Честитки бе,ни го земавте пред нос.Пејбек за Арон,а?
Штом и Венгер беше заинтересиран,ке го биде.:xx:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325

Дечково ќе ни биде одлично засилување ! Најдобар е со глава а исто така има бомбастични шутеви надвор од шеснаесет ! Добар деснак !:wink:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Честитки за засилувањето и од мене..Не сум го гледал дечкото,па неможам ништо да кажам за него,освен дека се надевам дека ќе биде достојна замена за Видич/Рио..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нека ни е со среќа ајде.У Фулам игра у први 11 ? Ако игра уште оваа недела ќе се потрудам да го гледам :)

В

Вори

Гостин
Овој играчов ми остави впечаток сезонава кога Фула играше против Челси..
Баш ми се виде добар.
Иако мислам тој го даде автоголот.
Како и да е нека ви е честито новиот играч...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
http://goal.com/en/news/15/germany/2010/01/26/1762341/koeln-complete-loan-move-for-manchester-united-winger-zoran

...

Нека ни е со среќа ајде.У Фулам игра у први 11 ? Ако игра уште оваа недела ќе се потрудам да го гледам :)
Уште вечер бре :) Aма не ми се верува да игра..Деби настап имал против Челзи,пред 2-3 недели..

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.599
Поени од реакции
6.369
Нека ни е со среќа новиот играч.Се надевам дека за 2-3 сезони ке биде столб во првиот тим :vozbud:Сепак да не се занесуваме многу,уште не сме го виделе што дете е :wink:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Дечково ќе ни биде одлично засилување ! Најдобар е со глава а исто така има бомбастични шутеви надвор од шеснаесет ! Добар деснак !:wink:

Нешто што ме најнервира... уште не дошол, сеуште нема официјална презентација... а веќе се ставаат клипови и се :drk: на нив... не се палите одма како млади мајмуни на клипови од по две минути и сите давате "стручни" коментари како демек "Леле колку јак играч зедовме, "Ќе немаме гајле во одбрана", "Најдобар е со глава, а исто така има бомбастични шутеви надвор од шеснаесет" :kesa:

Почекајте прво нека дојде, нека изигра неколку натпревари и тогаш давајте заклучоци дали вреди или не... :uvo:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Овој играчов ми остави впечаток сезонава кога Фула играше против Челси..
Баш ми се виде добар.
Иако мислам тој го даде автоголот.
Како и да е нека ви е честито новиот играч...
Тој е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom