Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
За да не речат дека ги провоцирам, аватар4ето за фан клуб ливерп000л ќе го остаам тука, па кој сака нека си го земе :pipi:

bolt:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.622
Шити одигра нерешено кај Виган..што значи врвот нема да го делиме со никого :)
Или си гледал некоја грешка табела, или тревката била јака.
И да победеа Сити ќе имаа 19 поени, не 22 :)

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Нека ни е честита победата и повторното враќање таму каде што ни е местото, а тоа е првото место на табелата. Иако без неколку првотимци, сепак добра игра со доста шанси од кои две се искористија. Очигледна е разликата во играта и моралот со враќањето на Ван Дер Сар иако прими гол. Гледам сите сте малку незадоволни бидејќи сепак примивме гол, но јас сум задоволен бидејќи секој удар на голот не беше гол, туку само еден влезе, а тоа е важно за да не се добие психичка дестабилизација. Добро е кога даваме голови, па и еден да примиме не ни влијае на бодовите. Лош играч не би можел да издвојам, Овен да го пофалам, се повеќе "влегува во колосек", имаше неколку добри додавања, а и првиот гол (иако е автогол), тоа е негова заслуга. Се надевам дека крајната прецизност ќе ја подобри со текот на наредните натпревари и ќе има поголем процент на реализирани удари на голот. Бербатов е за пофалба, оваа година си ги оправдува средствата. Одлични асистенции иако понекогаш може и на гол да шутира :), би бил и поопасен, но добар е штом е колективен, тоа е и шемата на Јунајтед. Валенсија малку би го искритикувал иако даде феноменален гол, секоја чест за тоа. Критиките се заради отсуството на колегијалност. На неколку пати во чисти прилики за гол не асисистираше туку сам сакаше да се прослави. Се надевам Ферги ќе реагира тука заради поголема ефикасност. А како крило е супер, и премногу влијае на нападот.

Во пресрет на дуелот со ЦСКА премногу проблеми заради повреди, породувања :), и заради потребно тактизирање со чување на играчи за мечот со Ливерпул. Но да се надеваме на поволен резултат. Нека е со среќа и се надевам конечно ќе го видиме и Манчестер Јунајтед на Канал 5.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.798
Поени од реакции
44.084
Или си гледал некоја грешка табела, или тревката била јака.
И да победеа Сити ќе имаа 19 поени, не 22 :)
Да,ама и утакмица помалце,а ако победеа на таа ќе имаа исто со нас..:)
Сепак да не се замараме со нив..

Глеам Ферги можело да го казнат 5 натпревари..:nesvest: Ај можда заслужи да биде казнет(1-2 натпревари најмногу),но бар се извини,а излеа овие од ФА,тоа не знаат да го ценат :tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.622
Да,ама и утакмица помалце,а ако победеа на таа ќе имаа исто со нас..:)
Сепак да не се замараме со нив..

Глеам Ферги можело да го казнат 5 натпревари..:nesvest: Ај можда заслужи да биде казнет(1-2 натпревари најмногу),но бар се извини,а излеа овие од ФА,тоа не знаат да го ценат :tapp:
И баба ми да имаше јајца, ќе ми беше дедо.

И што ако го казнат? Пак тој ќе го мести составот, ќе ги прави измените (преку телефон) и другите ствари, само што ќе седи на трибините.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
COLEEN Rooney has gone to hospital - where she is said to have made husband Wayne a proud dad by giving birth, the News of the World can reveal.There has been no official confirmation of the birth, but an annoucement his expected later today. Friends of the couple are already celebrating.

Aj нека му е честито,па според ова може да игра на Енфилд.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
"Притисокот не стигнува до мене" - Диуф

Рафаел постигнал гол за резервите :)

CLYDE 0

MANCHESTER UNITED XI 4
Stewart og 22, Brandy 29, Rafael 59, Eikrem (pen) 89

United XI: Amos (Zieler 45); Rafael, R Brown (Evans 45), Gill, Dudgeon (McGinty 80); Norwood (Stewart 45), Hewson (Eikrem 45), James, Tosic; Obertan (Cofie 62), Brandy.

ајјјј не дека се ситам на поразот на Лузерпулци, ама појак и посмешен гол немам видено до сега...
Ова не сфаќам, исто као тогаш шо дојде некој од Челзи и пиша се ситите на пораз.Па добро бе, најголеми ривали ни се како да не се ситиме :)?Они пеат песни за несреќата во Минхен, ние да не се ситиме на пораз.Јел да не сме у Англија, али ипак според мене нема ништо лошо во тоа, поготово за ривали како Ливерпул и Челзи.

п.с Апо, тоа на сликата е детето шо ја фрли топката ?:icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.798
Поени од реакции
44.084
И баба ми да имаше јајца, ќе ми беше дедо.

И што ако го казнат? Пак тој ќе го мести составот, ќе ги прави измените (преку телефон) и другите ствари, само што ќе седи на трибините.
Ај ебаго..ти кажувам една од 3-те можни варјанти :smir:

Иначе..да тоа ќе може,ама нема да може да му каже на играч нешто за време на мечот,нема да може да протестира кај 4-тиот судија и сл..сепак постои минимална разлика :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
:baeh::baeh::baeh::helou::helou::helou::helou::helou::pos2::pos2::pos2:

Имаш поздрав од детето со балонот. И Дарен Бент се придружува кон честитката. И цел тим на Сандерленд. И цел фан клуб: Манчестер Јунајтед :smir:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Мурињо стана славен со седење на трибината. Го опиша у автобиографијата дека ако не бил казнет, немало да освои ЛШ со Порто.
Незнам дали беше на Селтик или Глазгов Ренџерс, важно имаше еден шкот шо намерно едното полувреме го гледаше од горе, вип ложата. Имало подобар преглед на поставеноста, па си симнуваше доле за инструкции. А и точно е , Ферги и Бенитез се како мали деца. Постојано тресат глупости, нонсенс.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Мурињо стана славен со седење на трибината. Го опиша у автобиографијата дека ако не бил казнет, немало да освои ЛШ со Порто.
Незнам дали беше на Селтик или Глазгов Ренџерс, важно имаше еден шкот шо намерно едното полувреме го гледаше од горе, вип ложата. Имало подобар преглед на поставеноста, па си симнуваше доле за инструкции. А и точно е , Ферги и Бенитез се како мали деца. Постојано тресат глупости, нонсенс.
Сем Алардајс додека беше менаџер на Болтон во периодот од 1999 до 2007ма повеќе од 90% од наптреварите ги следеше високо од трибините во постојана врска со тимот од тренери на клупата од причина што од горе имал подобар преглед на поставеноста на играчите. (Плус ќе штеди на енергија старкава наша нема да урла и да се дере без потреба, друг ќе кине грло)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom