Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 август 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0
3 фудбалери од Манчестер Ј. ќе се борат за Златната топка!

Францускиот "Екип" денеска ги објави најдобрите 30 фудбалери кои ќе се борат за Златната топка.

Меѓу нив се тројца играчи на Манчестер Јунајтед:
Вејн Руни
Рајан Гигс
Немања Видиќ

Прочитај повеќе...

Гигс нема да игра во Москва!

Рајан Гигс дефинитивно нема да игра во среда против ЦСКА Москва.

Велшкиот ветеран се здоби со повреда на натпреварот со Болтон во саботата кога Јунајтед победи со 2-1.

Прочитај повеќе...

N

navivacka

Гостин
Aј ке ги замолам модераторите последните два коментари да ги избриша зашто ова не личи на ништо:tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.157
Поени од реакции
1.759
Не знам дали сте забележале како само напредува Валенсија последниве 2 месеци додека под Серот.Минатиов натпревар беше фантастичен,се пробиваше по десното крило,многу подвижен, испрати многу добри топки, даде гол и беше моторот на тимот.Цел натпревар го изигра на високо ниво, браво.Очекував дека Нани ќе влезе барем како измена али јбг, гарант ќе изигра цела утакмица против ЦСКА.

Antonio Valencia vs Bolton H
Premier league 2009/2010

wmv - 5.07 min's - 70.9 mb's

Music: Ron Costa & Fred Karato - Atomik Sax (Club Mix) & Lady GaGa - Eh eh

Link: DOWNLOAD zSHARE

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.034
Поени од реакции
7.207
Не знам дали сте забележале како само напредува Валенсија последниве 2 месеци додека под Серот.Минатиов натпревар беше фантастичен,се пробиваше по десното крило,многу подвижен, испрати многу добри топки, даде гол и беше моторот на тимот.Цел натпревар го изигра на високо ниво, браво.Очекував дека Нани ќе влезе барем како измена али јбг, гарант ќе изигра цела утакмица против ЦСКА.

Premier league 2009/2010

А можно е да го чува за со Ливерпул да не се повреди во Москва. И онака Нани не покажа досега ништо посебно тој нека се крши во Москва на студот. Иначе јас лично мислам дека нашиве ќе го иступат утре и ништо чудно да заврши 0:0. Што велите?

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
А можно е да го чува за со Ливерпул да не се повреди во Москва. И онака Нани не покажа досега ништо посебно тој нека се крши во Москва на студот. Иначе јас лично мислам дека нашиве ќе го иступат утре и ништо чудно да заврши 0:0. Што велите?

Макар 0-1 занас ќе биде,ако не и 0-2.

Premier league 2009/2010

Баш е супер што Валенсија постепено доаѓа на нивото сто треба да биде ,очекувам уште повеќе да се подобри,исто из а Нани мислам дека ако Ферги му даде шанса против Лузерпул НАНИ ќе блесне на тој натпревар.

N

navivacka

Гостин
Баш е супер што Валенсија постепено доаѓа на нивото сто треба да биде ,очекувам уште повеќе да се подобри,исто из а Нани мислам дека ако Ферги му даде шанса против Лузерпул НАНИ ќе блесне на тој натпревар.
Не е финтата да блесне само на тој натпревар,треба да блеска на секого,кога му се дава шанса,сега кога замина Португалецот имаше шанси да се докаже но сепак пак ништо.

Ферги не е загрижен од теренот на Лужички Стадионот
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=50e0a045-48b7-489d-bb90-a3149f9f4fa1&ln=3&typeBack=Последни Вести

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.789
Поени од реакции
9.617
Ако е способен да се повампири, Мојс. Ако не, Мурињо од овие. Ипак, да си го остајте вие дедото на мира од вакви работи дур му се тера...:smir:
Многу нормално...Никој никогаш не се посомневал во САФ. Инаку добро е од сега да се прават планови како по ерата на САФ. Според мене најдобро би се адаптирал Мурињо, но исто така добри би се снашле според мене и Дејвид Мојс и Брус, но времето ќе каже се.

N

navivacka

Гостин
Јас сепак мислам дека на крај Мурињо ке биде тренер наследник на Ферги бидејки е човек кој знае што сака,иако ми е премногу арогантен сепак да признаеме дека човекот го бива.:toe:Мојс и Брус не ми се многу по кеф,сепак останува да видеме што ке се случи иако се надевам дека Ферги нема наскоро да си замине и дека ке реди уште многу успеси со тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom