Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
До 97 минута се играло?
3 минути продолжение имаше на натпреварот Вила-Челси..ама изгледа ти научен си со 7 минути продолжение,зашто толку на Манчестер му даваат па сеа ти се причинува..:smir:
зошто сте сите толкави плачковци?:vozbud::uvo:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Незнам зошто ама секогаш овие од челси и ливерпул кога ќе изгубат мора нешто да јадат гомна на нашата тема :toe:

btw Честито Победа и да ни се множат :smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
До 97 минута се играло?
3 минути продолжение имаше на натпреварот Вила-Челси..ама изгледа ти научен си со 7 минути продолжение,зашто толку на Манчестер му даваат па сеа ти се причинува..:smir:
не ти е манчестер крив што твојте незнаат да играат:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Aj нека ни е честито победата и враќањето на првото место во ПЛ:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Честитки за победата!!! :smir:

иии да прашам ќе не даваат на канал 5 со CSKA ? :tapp:
Eпа до сеа ги даваа утакмиците шо се играат у некој саат порано, така да би требало да не даваат :)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Изгледа ќе од 18:30 у Москва, шо значи на канал 5+ сигурно ја дават. Барем се надевам.

Честито победа.Иако не сум задоволен, последните 20мин не притиснаа квалитетно.

СО ЦСКА не очекувам победа, ниту добра игра. Таму е смрзнувачки ладно., Руни веројатно нема да патува. Исцрпувачки е само летот, навистина далеку е. И имат еден Алан Џагоев, вундеркид, а и други квалитетни играчи. Акинфеев самиот ќе си пресуди дали ман утд ќе плесне огромна сума за него.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Aбе се враќаме на стадионот на кој ја освоивме ЛШ пред 2 години...Имаме среќа на тој стадион :):):)

Но сепак нерешено да извадиме со нив супер ќе биде..После со победа дома ќе го обезбедиме пласманот во следна рунда :helou:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
Браво момци, победа во вистински момент. Па уште и Челзи и Ливерпул изгубија-БИНГО!!! Штета што не бев дома не можев да го гледам натпреварот ама нема да ве прашувам за играта. Штом напаѓачите поентираа значи планот бил спроведен и целиот тим си ја завршил работата па не требало некој од средниот ред или од одбраната да спасува. Мило ми е што се вратил ВДС нема да го гледаме она копилено Фостер на голот. Само пак ова примениов гол ме мачи нешто. Каков беше голот? Онака поштено изработен или пак некој направи грешка? Како што можев да забележам Видиќ не играл?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Браво момци, победа во вистински момент. Па уште и Челзи и Ливерпул изгубија-БИНГО!!! Штета што не бев дома не можев да го гледам натпреварот ама нема да ве прашувам за играта. Штом напаѓачите поентираа значи планот бил спроведен и целиот тим си ја завршил работата па не требало некој од средниот ред или од одбраната да спасува. Мило ми е што се вратил ВДС нема да го гледаме она копилено Фостер на голот. Само пак ова примениов гол ме мачи нешто. Каков беше голот? Онака поштено изработен или пак некој направи грешка? Како што можев да забележам Видиќ не играл?
Типичен англиски гол со глава на Тејлор од нафрлена топка, Евра го чуваше ама е понизок од него и ништо неможеше да напраи :toe:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
еден чекор закасни евра но не по негова вина така да голот падна изработено

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Луѓе не се работело за навивач на Ливерпул кој го фрлил балонот во терен

:tv:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито победа и враќање на местото каде што треба да бидеме. Добра игра, Гигс мен оф д меч, Бербатов требаше 3 гола да даде, ама не сакаше себично па асистираше но никако 3тиот гол да падне. Болтон врска немаа, а постигнаа гол што многу ме изнервира, најмногу што лошо избаци Гери Невил, а и Фердинанд како да задрема, и нормално тој што го даде голот беше 2 глави повисок од Евра (го немаше Неманја за жал). Последните минути направија притисок и ако со таа игра завршеше 2:2 не знам...Заслужена победа, први сме на табелата, кој си изгубил нека му ја мисли...Поздрав!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честито победа, не го гледав натпреварот (поради глупиот нет) но се вративме на првата позиција, во прав момент изгубија Челзи и Ливерпул. Се надевам дека оваа прва позиција ќе ја задржиме до крај. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom