Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
До сите навивачи на Манчестер Јунајтед: Дечки, честитки за фер играта од вашата екипа, и вие покажавте дека сте голема екипа. И вас ве чекаат титули во иднина.
Се најубаво на сите и поздрав:smir:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Јебига !

Честито титула на барселона..својата прекрасна сезона си ја крунисаа со најпрестижната европска титула!
Слаб натпревар...воопшто не-неизвесен....жалам за тоа...

Во финалето еден мора да загуби, овајпат тоа бевме ние - и чесно си признаваме дека не заслуживме да славиме на овај натпревар....
Ние не бевме жртви на којзнаекаквас добра тактика на барса - туку на сопствената послаба игра!

Вечерва загуби Манчестер Јунајтед - загуби секој играч - Загубив ЈАС како навивач!

Но... кога станува збор за Манчестер Јунајтед не се многу битни победите или поразите ,тука станува збор за нешто повеќе -ова е БОЛЕСТ, ЉУБОВ НЕИЗЛЕЧИВА !!!!!!

Па затоа јебига...барса ве чекаме наредната сезона!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
Лелелеле многу сум изнервиран од играта..За овој натпревар не сакам да чујам повеќе у животот,абе да загубевме и 5 разлика,ама да пружевме некој отпор

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
A зошто тага?
кој е тој тим што никогаш не изгубил? Не се сеќавате на такви, нели? Уште ќе бобедуваме и уште ќе губиме, уште ќе се освојува не е последна година од ЛШ, нели?:)
Ајде дигнете главата горе!!!!
Според мене, време е Роналдо да ја посети гробницата на вечните лузери, Реал Мадрид, се виде кој е кој, нека му дојде малце памет, греота за децава што земаат пример од него:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Признавам дека не надиграа но ќе си кажам и тоа што мислам...Тевез,Бербатов од кога влегоа во игра одма се осети , иако примивме гол...Ошеј не е играч за во Јунајтед тоа е ФАКТ!Андерсон не го издржа притисокот , и изигра преслаб натпревар..Редно е веќе Нани да добива шанса.Не обвинувам никој , само го кажувам моето мислење.
Јунајтед ТЕ САКАМ :pipi::pipi:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Тоа е тоа. највеќе боли пораз во финалето отколку во полуфинале или четвртфинале. како и да е честитки до барселона, подобра екипа беше, доминираше во целиот натпревар, манчестер требаше да се спротистави подобро, но за жал денеска како да не играше вистинскиот манчестер јунајтед.

после првиот примен гол како да се изгубија на теренот.

кога ќе постигне гол меси покрај 2 играчи во одбрана како фердинанд и видич, тогаш мора да се признае дека манчестер денеска беше катастрофа, можеби најслабата партија во сезоната (покрај онаа против ливерпул на ОТ). тогаш кога беше најпотребно да се изигра на највисокото ниво, играчите не одиграа ни на просечното ниво.

кога ќе размислам подобро, немаше ниеден играч кој се издвојуваше денеска. сите беа испод ниво.

ќе беше прекрасно чувството да ја освои 2 пат по ред титулата, но што е тука е. главите горе, и

LONG LIVE UNITED !!!!!!!!!!!!!!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.514
Long Live United

Главата горе...

N

navivacka

Гостин
Сосема заслужена победа,не уништија,ученикот го надмудри учителот,тоа не беше вечерва играта на Манчестер...незнам што да кажам,нервозна сум...кога ке се смирам ке пишам повеке

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Тоа е.Не надиграа целосно од 10 минута,од грешката на Видич.Да не беше ова,можеби и ќе имавме некоја шанса.Но,реално многу слабо одигравме.
Сепак одлична беше оваа сезона,а за овој пораз ќе се одмаздиме догодина.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
лош ден слабо у среден ред јебига

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
надиграни! немам повеќе зборови, заслужено си победија. нека им е честито!
манчестер јунајтед ЗАСЕКОГАШ!!!

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Кој шо да каже за Манчестер, џабе е. Изгубивме поштено, Барселона играше подобро, неможеме да бидеме непоразени, мора да се случи и тоа еднаш, и ете, се случи токму со Барселона, честитки до нив. А ние продолжуваме понатаму, повеќе среќа догодина, да се надеваме. Добра сезона беше ова за Манчестер, браво момци.

MANCHESTER UNITED FOREVER!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не ми е мака зошто изгубивме од екипа која игра модерен фудбал. Немавме ден, тоа е факт, малку се разочараа играчите по примениот гол но тоа е, мора еден да загуби. Барса повеќе ја сакаше титулата и дојде до неа.
Ние сме голем тим, голем тим и ќе останеме.
Верните навивачи никогаш нема да го остават Јунајтед, секогаш ќе сме со него, и во добро и во зло.

GLORY GLORY MAN UNITED!

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Како што гледаш сите фанови на Манчестер поштено ви ја честитаа титулата, зошто провоцираш ?

Овој коментаторот вика: "Можеби ова беше само лош ден за Манчестер Јунајтед."
Е како баш од 365 дена во годината, баш денес најдоа да имат лош ден?
Јас сум задоволен од цела сезона, има и еден плус од овој пораз - нема да имаме заостанати натпревари наредната сезона :pos:
NE provociram tuku Smert e demek "najpametniot" :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom