Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Поразот ке не прави посилни,тоа е,што да се прави,не надиграа...лош ден,добар ден не постои тоа...и 10-0 да загубевме секогаш ке бев и ке сум со Манчестер Јунајтед во срцето...успех е и финале,секој шампион испагал во осмина финале а ние ја срушивме таа традиција како и многу други...да гледаме напред.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Изгубивте во финале на ЛШ....2ри во Европа...некои тимови можат да сонуваат за играње во финале,па не паѓајте на провокации....позз и догодина пак истово финале да го гледаме

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Изгубивте во финале на ЛШ....2ри во Европа...некои тимови можат да сонуваат за играње во финале,па не паѓајте на провокации....позз и догодина пак истово финале да го гледаме
Извини пофалисе како стигнавте до финале а јас сакав Манчестер да победи и бев сигурен во тоа.Кога не оди не оди топката бумеранг е...
Позз до сите Фанатаци на Манчестер.:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toчно друже, докажавме низ сезонава дека овие два тима се најдобри во Европа, иако вашиот на крај го крена пекарот. Алал да ти е за постов, со објективни навивачи можеш да се разбереш секако, на паметњаковците не се мачете ни да им реплицирате.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Извини пофалисе како стигнавте до финале а јас сакав Манчестер да победи и бев сигурен во тоа.Кога не оди не оди топката бумеранг е...
Позз до сите Фанатаци на Манчестер.:smir:
Како што се стига....прво група,па 1/8 финале па 1/4 финале па 1/2 финале....и на крај финале.Нешто не е јасно???

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Како што се стига....прво група,па 1/8 финале па 1/4 финале па 1/2 финале....и на крај финале.Нешто не е јасно???
Јасно е све кажа Норвешкиот стратег.Не мислам да расправ те 1 исто се гледа и со кој играше Манчестер со кого Барса.И 2 титула која ја освоивте беше фер ама ај излегов више премногу надвор.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121

Заборавил бе па ти.....

Добри почетни од Манчестер, потоа некако се урна цела концепција што Ферги си ја замислил....Како што рече Иван некој ќе игра во финале некој ќе чека екипата да им се пласира во лига на шампиони....тоа е тоа што друго можам да ви кажам, а да и да ви се заблагодарам на сите навивачи кој фер честитаа во фан клуб Барселона...позз и се надевам на реприза и другата година:smir:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.838
Поени од реакции
21.639
Таму некаде фали, судија, катастрофално судење.... и на крај, како што некој рекоа.. Шлагот и најдобрите фудбалски клубови на планетава...

Ако ова беше најдоброто од фудбалот, идам ја да повратам...

Ферски е да признаеш пораз... некој бил подобар од тебе... но да, ти си се борел.... и тоа е она што дава за право да пружаш рака и да честиташ ... другото не вреди да се коментира ....

Бидете малце реални.... ова воошто не наликуваше на финале...

Финале е... сите очекуваа фудбал... а не балет...

Манчестер е најдобар... зашто? Одсекогаш сите се замарале дали најдобриот играч ќе остане или ќе си иде, или па дали фергусон ќе остане тренер... Многу луѓе се молеа на налошото за манчестер зашто не можеа да го поднесат фактот дека некој е добар зашто има добра екипа која дава резултат и паметен тренер... Затоа се најдобри.. сите ни завидуаат....

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Момци тоа е..... ве надиграа... не покажавте жар и решителност во играта и ве казнија овие... ја видовме Барса која знае секогаш да го казни противникот у момент на сопствената слабост.... Не загубивте само вие - Загуби англискиот фудбал во целост....:smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Момци тоа е..... ве надиграа... не покажавте жар и решителност во играта и ве казнија овие... ја видовме Барса која знае секогаш да го казни противникот у момент на сопствената слабост.... Не загубивте само вие - Загуби англискиот фудбал во целост....:smir:
Грешка,Англискиот фудбал е најак и немора да освои да се докаже тоа.Колку години по ред валгаат до 4 финале 4 англиски :smir:.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
ПОСТОВ НЕ Е ПРОВОЦИРАЊЕ
Првите десет минути игравте фудбал. Откако го примивте голот едноставно паднавте психички. Незнам вака слабо никогаш ги немам гледано Манчестер да играат. И спортски поздрав до сите фанови што ни ја честитаа титулата во нашиот фан клуб, па се гледаме здравје боже догодина.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Значи не ми се верва дека уште плачат навивачите на Челзи еј.

А за навивачите на Манчестер нема зошто да бидат разочарани. 4 титули + финале од ЛШ овие провокаторите можат само да сонват. Манчестер го има најкомплетниот тим моментално со еден од најдобрите тренери во историјата и би било некоректно да се критикува тимот заради психички пад во играта.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Тоа е се за оваа не толку лоша сезона, повеќе среќа наредната :)

1. Премиер Лига
2. Светско Клупско Првенство
3. Карлинг Куп
4. Комјунити Шилд
Браво... 4 титули.... одличен скор... и финале ... во кое бевте надмоќно преиграни но сето тоа се служи на несигурноста на Ван д.Сар и Видич зашто некако не ми штимаа тие 2ца...цело време киксови киксови.... во најважен меч да се десат толку киксови...па видете како било Гибз и Алмунија коа оставија 2 топки да влезат против вас...многу боли кога знаеш дека ради твои потези си у негатива....многу паѓа моралот е тоа беше најголем противник ваш вечерва...рано моралот беше изгубен....
а исто така ... многу ме изнервираа некои потези на Сколс и Роналдо...како може толку брутално да стартуваат... добро губат...но тоа да не ве провоцирам но мораше повеќе да го контролира судијата.... зашто несакам на никој фудбалер да му се деси исто ко на Едуардо.... наникој од ничиј тим .... дури ни на Тејлор....:toe:
Ајде со среќа во понатамошните утакмици ... летоска.... и повеќе среќа следниот пат ;) :smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom