Tr()LL*W@rL()rD
, Дрогhан ‘
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 1.626
- Поени од реакции
- 99
Наши се.Леле дечки леле...колку ќе бидам за вас во финалето жими Господ.Ако победите ќе се радувам како челси да победиле.

Наши се.Леле дечки леле...колку ќе бидам за вас во финалето жими Господ.Ако победите ќе се радувам како челси да победиле.
За тоа на 27 МајНаши се.![]()
Јас знам една друга сигурна работа... дека оној судијата нема веќе да мирисне европски стадион.За тоа на 27 МајЕдно што е сигурно за таму е дека ке гледам многу добар фудбал за разлика од овој вечерва:smir:
И јас така викам и дека Балак и Дрогба ке одморат некој натпревар плусЈас знам една друга сигурна работа... дека оној судијата нема веќе да мирисне европски стадион.
Ќе гледаме едно многу интересно финале со најдобрите екипи во моментов.Никој невика дека Барса е појака или фаворит доколку би играла со Манчестер Јунајтед во финалето.
Но и ти ќе се сложеш дека поизрамнето и понеизвесно би било финале: Барса - Манчестер јунајтед. Добро знаеш дека сум фан на Интер, и рака на срце Интер беше во директе дуел со Манчестер Јунајтед каде се покажа дека во моментов Манчестер е многу по комплетна екипа од Интер и поуиграна, едноставно подобра.
Но како неутрален сакам двобој помеѓу двете најдобри екипи во финалето: Ман УТД - Барса.
Затоа што Челзи имаше шанси во првенството на Англија да се покаже како поуспешен од Ман Утд, но последниве три години, Манчестер е неприкосновен во Премиер лигата.
Во Финалето би навивал за Барса ( Меси+Анри+Чави+Ето )
Кизо брат аман... :pos2: навивај за барса мољим тебе и лани во една прилика беше за нас... одвај се извадивмеФиналето на Лига на Шампиони, сезона 2008/09, ќе биде меѓу Манчестер Јунајтед и Барселона. Јас сум за Манчестер Јунајтед!
Е, и тоа што викашКизо брат аман... :pos2: навивај за барса мољим тебе и лани во една прилика беше за нас... одвај се извадивме![]()