Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Пике против Манчестер Јунајтед.
Добро е, ќе ни пушти едно голче :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
За тоа на 27 Мај:vozbud: Едно што е сигурно за таму е дека ке гледам многу добар фудбал за разлика од овој вечерва:smir:
Јас знам една друга сигурна работа... дека оној судијата нема веќе да мирисне европски стадион.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Јас знам една друга сигурна работа... дека оној судијата нема веќе да мирисне европски стадион.
И јас така викам и дека Балак и Дрогба ке одморат некој натпревар плус:vozbud: Сепак остануват уште 2-3 недели за размислување кон финалетот:helou:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Не сум стигнал да ја честитам новата тема. :kesa: Е па нека е честито и на неа да прославиме уште многу титули. Чомбе респекат си ја отворил темава камко што доликува. Ќе прокометирам и за финалето. Ќе биде интересно но и тешко. Олеснителна околност е што ке имаат ослабена одбрана. Останува да го чекаме 27 мај.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Финалето на Лига на Шампиони, сезона 2008/09, ќе биде меѓу Манчестер Јунајтед и Барселона. Јас сум за Манчестер Јунајтед!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
sakax da se povtori finaleto man utd - celzi ...ama sudijata ja resi utakmicata... :tapp:kako so kaza apokalipto ovoj sudija veke nema da mirisne evropski stadion
mnogu mi e zal za igracite na celzi isto taka i za nivnite navivaci

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Никој невика дека Барса е појака или фаворит доколку би играла со Манчестер Јунајтед во финалето.
Но и ти ќе се сложеш дека поизрамнето и понеизвесно би било финале: Барса - Манчестер јунајтед. Добро знаеш дека сум фан на Интер, и рака на срце Интер беше во директе дуел со Манчестер Јунајтед каде се покажа дека во моментов Манчестер е многу по комплетна екипа од Интер и поуиграна, едноставно подобра.
Но како неутрален сакам двобој помеѓу двете најдобри екипи во финалето: Ман УТД - Барса.
Затоа што Челзи имаше шанси во првенството на Англија да се покаже како поуспешен од Ман Утд, но последниве три години, Манчестер е неприкосновен во Премиер лигата.
Во Финалето би навивал за Барса ( Меси+Анри+Чави+Ето )
Ќе гледаме едно многу интересно финале со најдобрите екипи во моментов.
На двете екипи им посакувам успех.
мојата прогноза се оствари.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Финалето на Лига на Шампиони, сезона 2008/09, ќе биде меѓу Манчестер Јунајтед и Барселона. Јас сум за Манчестер Јунајтед!
Кизо брат аман... :pos2: навивај за барса мољим тебе и лани во една прилика беше за нас... одвај се извадивме :P

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Финале со Барса...интересно ќе биде, можеби Челзи заслужија да одат во финале но судијата го реши натпреварот...и нека им стане јасно на фановите на Барса, не е исто да играш со англиска и со шпанска екипа...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Кизо брат аман... :pos2: навивај за барса мољим тебе и лани во една прилика беше за нас... одвај се извадивме :P
Е, и тоа што викаш :)
Ама па не бивајте како нив среќлии бе...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
За сите од вчера шо не видоа
и после утакмицата

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Once a red, always a red. Баш ќе го барав видеово некаде на нет.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Сигурно си вика: Ах, колку ќе беше убаво ако останев во Јунајтед:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom