Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Да се надеваме дека е така..зошто ако победи Фарселона тогаш не е праведно..Манчстер е стопари подобар.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.462
има време за барселона.цели 3 недели.најпрвин да ја освоиме титулата во ПЛ која и онака е веке 80% освоена.следна жртва градскиот ривал :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Да се надеваме дека е така..зошто ако победи Фарселона тогаш не е праведно..Манчстер е стопари подобар.
Донт вори мајсторе ќе ги средиме..Уште од денес во мене има еден гооолем оптимизам.Нешто ми кажува дека ќе славиме над каталонците..Не знам зошто но скоро и сум убеден во наша победа.Некако вчера ми се видоа слаби Барса,а на финалето па ќе бидат без лев и десен бек,што значи ќе има Роналдо шоу..Исто така и Руни полесно ќе центрира од левата страна..Само треба да го затвориме Меси како вас и се ќе биде Супер..Но Вида и Фердинанд ќе го стават в џеб малиот(исто како Ибракадабра и Адебајор)...Меси ќе си ја бара шансата против Евра,кој можда е повеќе офанзивен бек,но напомош ќе доаѓа човекот што секој менаџер би го посакал во својот тим-ВЕЈН РУНИ..Мислам дека судијата ќе биде добар и очекувам пак да го подигнеме трофејот..Ваков оптимизам у мене никогаш немало!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.174
Како и што се очекуваше моментално најдобрите две екипи во целиот свет ќе се сретнаат во финалето ... Искрено Барса не заслужи ама воопшто да игра во финалето незнам судијата како ќе ги оправда несудените пенали а ги имаше многу ..
Исто како и сите што пишаа пред мене се надевам на мнооогу подобар судија од тој вчера што го уби Челзи ....
Поздрав...

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Како и што се очекуваше моментално најдобрите две екипи во целиот свет ќе се сретнаат во финалето ... Искрено Барса не заслужи ама воопшто да игра во финалето незнам судијата како ќе ги оправда несудените пенали а ги имаше многу ..
Исто како и сите што пишаа пред мене се надевам на мнооогу подобар судија од тој вчера што го уби Челзи ....
Поздрав...

Тој вчерашен судија нека се прости од судењето зашто немаше појма,изгледа дека го нашле од улица и ајде му рекле суди вака суди онака,се ке направат УЕФА само за да нема пак англиско финале односно доминција до крајот на англиските екипи...Можеби е финале од соништата ама како се пласираа немам зборови.

Brainmachine

Прокрастинатор
Член од
30 април 2006
Мислења
137
Поени од реакции
7
Искрено Барса не заслужи ама воопшто да игра во финалето незнам судијата како ќе ги оправда несудените пенали а ги имаше многу ..
Ок, признавам дека имаше мноооогу судиски пропусти на сите полуфинални мечеви, не само вчерашниот. Но да кажеш дека Барса не заслужула да се пласира во финалето, и тоа ама воопшто е глупост. Кажи ми ти, ете, со што пак Челзи заслужи да пласира во финалето. Зошто е Челзи позаслужен од Барса?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.174
Ок, признавам дека имаше мноооогу судиски пропусти на сите полуфинални мечеви, не само вчерашниот. Но да кажеш дека Барса не заслужула да се пласира во финалето, и тоа ама воопшто е глупост. Кажи ми ти, ете, со што пак Челзи заслужи да пласира во финалето. Зошто е Челзи позаслужен од Барса?

Имавте само 1 шут во голот.....:nesum:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
УЕФА отфрла можност Јунајтед да се жали за црвениот картон на Флечер

Првиот човек на комуникациите во УЕФА, Роб Фаулкнер рече: “Манчестер Јунајтед има право на жалба која треба да ја поднесе во рок од 24 часа по натпреварот. ”
“Но жалбата може да биде поднесена само доколку судијата го поглрешил идентитетот на играчот кој го добил картонот.”
Ваквата одлука значи дека Флечер ќе биде суспендиран за финалето во Рим кое ќе се одигра на 27 мај во Рим.
:(:(:( :tapp::tapp:
Епа Флечер повеќе среќа следната сезона...

N

navivacka

Гостин

Да се пожалеа Манчестер ке велат постојано плачат за одлуките а да им го повлечеа ке велат дека имат помош од судиите значи исто ти се фака...УЕФА оваа година ако не ја уништат овогодинешната лш заедно со судиите нема кој да е друг.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.984
Поени од реакции
23.174

Искрено судиите беа дегени...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.462
ке биде голем хендикеп неиграњето на дарен во финалето,особено сега откако игра во животна форма :toe:.исто така мислам дека треба да играме со 5 во средина

N

navivacka

Гостин
ке биде голем хендикеп неиграњето на дарен во финалето,особено сега откако игра во животна форма :toe:.исто така мислам дека треба да играме со 5 во средина

Ако ја покажеме истата игра како против Арсенал или како онаа лани во полуфиналето мислам дека нема да биде проблем,ама за Флечер незнам што да кажам мислам дека картонот не беше заслужен зашто тој најпрвин одеше на топката...а за стартот на Адебајор над Керик му прогледа низ прсти,ајде би требало Ферги да се снајде и без Флечер.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
БарСЕЛОна спремај се , ќе го јадеш крапот :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.462
Ако ја покажеме истата игра како против Арсенал или како онаа лани во полуфиналето мислам дека нема да биде проблем,ама за Флечер незнам што да кажам мислам дека картонот не беше заслужен зашто тој најпрвин одеше на топката...а за стартот на Адебајор над Керик му прогледа низ прсти,ајде би требало Ферги да се снајде и без Флечер.
секако дека ке се снајде.само сакам да кажам дека е лошо неговото неиграње.нема да може да го осети вкусот на финалето а пред се нема да може да им помогне на соиграчите

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Е ајде де добил црвен големо чудо. И Алвеш од Барса има еден меч бан, а за другите нивни појма немам. Па и подоро што е Флечер, што ако беше Роналдо или некој поклучен играч. Вака барем бидејќи нема шанси да заигра во финале Фергусон ќе може да го искористи Флечер за премиер лига и да ги одмори Ќерик или Сколс. Ама ајде има уште 2 недели така да ќе видиме што ќе се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom