Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
добра е бе вака имаме добра гол разлика сигурна победа против алборг дома секако дека сме прво во група и ќе очекуваме полесен противник во нокаут фазата :smir:

a?
Сигурна спомна?
Aalborg BK 2 - 1 Celtic

Villarreal 0 - 0 Manchester U.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Vo vtora faza sakam so Real Madrid ako bide 2 mesto,GOSPODE daj go Real da go zdrvime pozz do site RED DEVILS

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Остануваме први на табелата.најверојатно така ќе биде и по 6-то коло,со Алборг не би требало да имаме проблеми.
И уште една важна работа,18 натпревари по ред сме без пораз во ЛШ,значи сметајќи го и наредниот со Алборг,19.За натаму ќе видиме,со среќа нека ни е.:smir::helou:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ај еден мој критички поглед. Значи играта според мене нешто катастрофално, не ни читав погоре дали се согласувате со мене, дури и малце гневен сум, бидејќи тешко 1-2 акции направија. Од играчите никој неможам да издвојам да блескаше вечерва, така да, само едно велам, со ваква игра не се станува шампион.

Zipo X

WinZip
Член од
27 октомври 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
Abe kako i da e.Добро изигравмо на гости сеа наредна че тепамо и влагамо у 1/8 финале и понатаму растур праемо I HOPE

МАН УТД THE BEST:salut:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Toa sto ne napravivme mnogu sansi i mene me nervira. Se razbira deka proagjame, ama losho e toa sto ne mozeme so deca da izlezeme protiv Alborg naredna utakmica:(
Ama igrata bese super, Ronaldo im pokaza kako se igra, falese samo uste gol da im dade.. Bidejki terenot e dosta golem ( slicen na Old Trafford), falea pasovite na Skols koj bi igral namesto Fletcher... I za na kraj: Primetivte li deka ne igra Vidic?? Go pratev celo vreme Evans, deckoto stvarno izigra super,a i ovaa utakmica bese dokaz deka Evra e ubedlivo najdobal lev bek vo svetot...
Pozdrav do site verni navivaci i se spremame za vo nedela da im pokazeme koj e koj vo MANCHESTER i deka kolku i da kupuvaat NIKOGAS nema da bidat pogolem klub od United
United fan 4 life:)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Требаше да победиме...дефинитивно,Роналдо еден феноменален шут шо на среќа ја фати голманов ке беше супер гол...со Шанси само нишо не праиме...ТРЕБААТ ГОЛОВИ!Се кладам дека да беа челзи ке дадеа најмалце 1 гол...али ајде идеме даље...;)

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Од играта можеме да бидеме разочарани малку но никако од резултатот бидејќи со овој резултат одиме понатаму и овој резултат беше за очекување (во кладилница ја играв нула :wink:). Сега треба да се свртиме кон Сити ке биде тежок натпревар и се надевам на победа.

П.С. МикиМики welcome to the club. И оди во известувања има објаснување како да пишуваш кирилица.:smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Abe kako i da e.Добро изигравмо на гости сеа наредна че тепамо и влагамо у 1/8 финале и понатаму растур праемо I HOPE

МАН УТД THE BEST:salut:
oooo Злате, најс ту сии ју :)
Иначе, тевес требаше маалце порано да влезе акерик многу порано да излезе!
Голманот ги извади гадно!
Да не беше тој, сега ќе имаш пиење низ чаршија:)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
шо му ја секирате бе најважно е дека останавме непоразени, виљареал не е наивен тим, се гледаше уште од почеток дека некако нашиве незаинтересирано играат и дека најважно им е осминафиналето.
а каква била играта не гледам многу зашто ферги си ја знае работата. не може секогаш да победуваме со по 5-0 (стоук), 3-0(селтик,алборг)....
во недела очекувам позаинтересирана игра од нашиве и секако победа.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
шо му ја секирате бе најважно е дека останавме непоразени, виљареал не е наивен тим, се гледаше уште од почеток дека некако нашиве незаинтересирано играат и дека најважно им е осминафиналето.
а каква била играта не гледам многу зашто ферги си ја знае работата. не може секогаш да победуваме со по 5-0 (стоук), 3-0(селтик,алборг)....
во недела очекувам позаинтересирана игра од нашиве и секако победа.
Кој рече да победиме со 5-0?1-0 би било сосема доволно според шансите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom