N
navivacka
Гостин
Не стварно претераа синока со Роналдо,па фудбал ли играт или боречки вештини?Ферги: Тактиката на Виљареал беше да го фаулираат Роналдо
Неможат да го запрат па фаул одма...:nenene:
Руни верува во својот тим
![]()
Не стварно претераа синока со Роналдо,па фудбал ли играт или боречки вештини?Ферги: Тактиката на Виљареал беше да го фаулираат Роналдо
Неможат да го запрат па фаул одма...:nenene:
Руни верува во својот тим
![]()
Јас убаво ја забележив ногата на Роналдо и навистина се гледаше колку бил опасен стартот,секако дека има и други фудбалери што сакат да ги сопрат ама тоа синока против него беше претерувачки...а судијата немам збор,цело време беше за Виљареал и им судеше цело време за секои мали стартови а кога падна Нани ништо не судеше,за Руни, за Роналдо,значи ако можел да суди мали стартови можел и за Манчестер да суди...Најмногу ме нервира што сите го исвиркуваат,а тој само се заштитува себеси од грубите стартови над него бидејќи поинаку не ни можат да го задржат. Не знам дали забележавте вчера, како после стартот по кој играчот на Виљареал заработи заслужен црвен картон, му беше посинето коленото со што се покажува сериозноста на стартовите над Роналдо.
И не зборувам само за него, него најмногу го спомнуваме зошто е играч на Јунајтед и си го сакаме најмногу, но има и други одлични играчи кои се на мета на противничките фудбалери кои не бираат начин и средства за да ги задржат.
Остај тоа, не дозволи да го изведеме корнерот, иако имаше уште 20 секунди за играње!Јас убаво ја забележив ногата на Роналдо и навистина се гледаше колку бил опасен стартот,секако дека има и други фудбалери што сакат да ги сопрат ама тоа синока против него беше претерувачки...а судијата немам збор,цело време беше за Виљареал и им судеше цело време за секои мали стартови а кога падна Нани ништо не судеше,за Руни, за Роналдо,значи ако можел да суди мали стартови можел и за Манчестер да суди...
Судија п*д*р :angry3: :kickbox: :devil2:Остај тоа, не дозволи да го изведеме корнерот, иако имаше уште 20 секунди за играње!
Остај тоа, не дозволи да го изведеме корнерот, иако имаше уште 20 секунди за играње!
Добредојде во најдобриот фан клуб.AJDE AJDE NEMAJTE GAJLE,MANCHESTER UNITED CHAMPIONS I OVAA GODINA pozz za site RED DEVILS
Добре дојде.AJDE AJDE NEMAJTE GAJLE,MANCHESTER UNITED CHAMPIONS I OVAA GODINA pozz za site RED DEVILS
WELCOME TO THE REAL WORLD!AJDE AJDE NEMAJTE GAJLE,MANCHESTER UNITED CHAMPIONS I OVAA GODINA pozz za site RED DEVILS
Ај добредојде....Се повеќе и повеќе смеAJDE AJDE NEMAJTE GAJLE,MANCHESTER UNITED CHAMPIONS I OVAA GODINA pozz za site RED DEVILS