Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ние знаеме што треба, дали султанот на клупа знае е прашањето? :)
Може знае ама не може да постигне со ремонтот :D ај на зима може голман ќе ви донесат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Може знае ама не може да постигне со ремонтот :D ај на зима може голман ќе ви донесат.
Оффф...од тој ремонт, дури почнавме и грешни делови да вадиме, Енди денес ни го офлоуднаа кај чеканите СО право на одкуп (без разлика што кружат информации дека нема право на одкуп) на крај на сезона. Па сега ќе го донесе "моќнот" Хунтелар. :facepalm:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Оффф...од тој ремонт, дури почнавме и грешни делови да вадиме, Енди денес ни го офлоуднаа кај чеканите СО право на одкуп (без разлика што кружат информации дека нема право на одкуп) на крај на сезона. Па сега ќе го донесе "моќнот" Хунтелар. :facepalm:
Сега Паргали ќе го донеси да го води нападот :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Doni оддамна веќе не е во Liverpool, се чинам му го расинаа договорот некаде уште јуни...
Баш денес гледав уште го пиши во тимот на Ливерпул. Дај Боже да си е отиден
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:36 ---
Сега Паргали ќе го донеси да го води нападот :D
Чичко Онур нека го донеси :pos:
Туку гледам се жалите на играта............рутински требаше да биди утакмицава, ионака топката не можеа овие од Хартс да ја пипнат ама ете Реина се погрижи за пеколен финиш

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Times - Chelsea are willing to let Daniel Sturridge leave on a season-long loan to Liverpool if they succeed in signing André Schürrle. #LFC
Anfield Mole ‏@AnfieldMole
When we approached #cfc about #sturridge earlier in window they told us to come back late in window #lfc
Овој @AnfieldMole се покажа како добар извор за оваа сезона...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Добро, ај да речиме дека Стариџ ќе го купиме. Дали тоа значи дека само Суарез и Стариџ ќе играат со топката? Ќе си подаваат меѓусебе или сами ќе дриблаат? Едно полувреме едниот а другото другиот?!!!!

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Sega sakam Carroll sekoj natprevar koga ke igra protiv Liverpool da zbrca edno 3 golchinja kako od shala, za inat na Amerikancive i na velemajstorot Brandy Rodgerov.

576385_331629343565656_120005278061398_881319_730114415_n.jpg

Ahhh, kakva lepota em divota pushtivme....

Туку гледам kjara станала како халеевата комета во фан клубов - се појавува еднаш на секои 76 натпревари :pos:
I ti si pochnal da mrchish! :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Не требаше да го позајмите Керол. Не дека вие не знаете али ја пак да си кажам :).
Оваа сезона ќе газеше ама тоа е. Сега во Вест Хем очекувам да покаже кој е и што е. А на вас ви останува да се надевате дека нема ВХ да ви го земат комплетно на крај на сезона.
Малце е тапа потегов да позјамуваш напаѓач кога во моментов напаѓачиве ви имаат проблем да дадат гол ама тоа е сега.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Sega sakam Carroll sekoj natprevar koga ke igra protiv Liverpool da zbrca edno 3 golchinja kako od shala, za inat na Amerikancive i na velemajstorot Brandy Rodgerov.

Прегледај го приврзокот 48293

Ahhh, kakva lepota em divota pushtivme....

I ti si pochnal da mrchish! :)
Не поминаа 76 натпревари :icon_lol: Мајтап де
Јас мислам дека утре уствари ќе пристигни Демпси и тоа ќе биди тоа. Жал ми е што не се ослободивме пред се од Кол па еве и од Адам и Спиринг (позајмица). Дони се надевам дека си отишол. Кога ќе резимираме
Аут
Аурелио
Кајт
Макси
Аквилани
Белами
Спиринг -позајмица
Керол - позајмица
Дони?????
Ин
Борини
Ален
Асаиди
Шахин
Демпси?????
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:54 ---
Не требаше да го позајмите Керол. Не дека вие не знаете али ја пак да си кажам :).
Оваа сезона ќе газеше ама тоа е. Сега во Вест Хем очекувам да покаже кој е и што е. А на вас ви останува да се надевате дека нема ВХ да ви го земат комплетно на крај на сезона.
Малце е тапа потегов да позјамуваш напаѓач кога во моментов напаѓачиве ви имаат проблем да дадат гол ама тоа е сега.
Шо да се надеваме......Керол е даен на позајмица со цел да изигра добра сезона и Вест Хем да го откупат. Нема враќање за него!!
Дајте го сега Стариџ. Со Суарез има во дабл на УС опен да ги пријавиме. Почнат е веќе УС опен ама ми е гајле

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Баш денес гледав уште го пиши во тимот на Ливерпул. Дај Боже да си е отиден
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:36 ---

Чичко Онур нека го донеси :pos:
Туку гледам се жалите на играта............рутински требаше да биди утакмицава, ионака топката не можеа овие од Хартс да ја пипнат ама ете Реина се погрижи за пеколен финиш
Овај менталитет го обожавам, в корен да се сечи :pos:

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Не поминаа 76 натпревари :icon_lol: Мајтап де
Znam oti se majtapish.
I jas ja teram na majtap. :)

Inache, porano klubovi kako Hearts, Gomel i slichni na niv sme gi tepale so B tim so dobra razlika vo golovi. Duri pametam deka i finalinja vo Kup na UEFA (chitaj Liga Evropa) sme gi igrale so kombinirani sostavi.
Ama arno rekle starite.... panta rei!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Moжните противници за утре

Можи Фенербахче за Кајт да го видиме, Партизан иииии не знам било кој од четврт барабан или шешир што и да е.

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
^ ваљда ќе играме со некој од комшии да одиме да ги ѕирнеме нашиве дрвца :)
иначе напаѓач да се донесе под хитно пошо немам нерви да го гледам зУпчево цела сезона како промашува празни голови а ми ги дава од мртов агол.
И да не заборавам браво за потгегот со маичката и подршката за Лукас (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom