Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Aх бе Морген ќерко неснаодлива :нинџ:
--- надополнето: 30 август 2012 во 21:20 ---
Сварно подобро игра како бек кој се уклучуе у напад .
--- надополнето: 30 август 2012 во 21:51 ---
564264_465671716798176_929524359_n.jpg

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/lfc-confirm-carroll-loan

Боже, зашто вака ми правиш? Зашто ваква судбина ни даваш? Не пушам, не се дрогирам, потпивнувам понекад али секој си иде по кафани, не сум само ја. Не сум посакувал зло на никого, не сакам ни туѓи играчи да се повредуваат. Но зошто боже, зошто Керол да иде на позајмица цела сезона без можност за откуп? Зошто да не се радуваме на негови голови сезонава во дресот на Ливерпул? Твоите патишта се мистриозни боже, се надевам дека ти знаеш што е најдобро за нашиот клуб...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Официјално :facepalm:
--- надополнето: 30 август 2012 во 21:55 ---
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/lfc-confirm-carroll-loan

Боже, зашто вака ми правиш? Зашто ваква судбина ни даваш? Не пушам, не се дрогирам, потпивнувам понекад али секој си иде по кафани, не сум само ја. Не сум посакувал зло на никого, не сакам ни туѓи играчи да се повредуваат. Но зошто боже, зошто Керол да иде на позајмица цела сезона без можност за откуп? Зошто да не се радуваме на негови голови сезонава во дресот на Ливерпул? Твоите патишта се мистриозни боже, се надевам дека ти знаеш што е најдобро за нашиот клуб...
Не е господ крив бе дечко, Величенствениот е.....:pos:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Ако Морган го вклучат на негово место наебавме...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ебате Реина како се издебилчи. Вака ќе праи и цела сезона ако нема асална компетиција, али џабе коа не им влага у главата тоа на нашите. Суарез да го неаме у тимов озбилно би го наебале. Без него нема ни да имаме екипа и ќе кружиме околу 15то место цела сезона. Фала богу што го иаме него, најдобриот играч на Ливерпул дефинитивно. Другиве треба да се испитаат малце за кој играат, да видат како треба да се игра за Ливерпул. Цц говна едни не ми се верува дека за малце на продужетци ќе идевме со прв состав.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Реина незнам како го толерираат веќе сто кикса има направено ќе треба да си бараме друг голман. Суарез вака ако се глупира на секој натпревар поарно да не игра и шо е ова на секои 2 минути топката назад до голманот ја враќаат, тоа со Сити не кошташе победа. Ништо не правиме вака... :notworthy:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ебате Реина како се издебилчи. Вака ќе праи и цела сезона ако нема асална компетиција, али џабе коа не им влага у главата тоа на нашите. Суарез да го неаме у тимов озбилно би го наебале. Без него нема ни да имаме екипа и ќе кружиме околу 15то место цела сезона. Фала богу што го иаме него, најдобриот играч на Ливерпул дефинитивно. Другиве треба да се испитаат малце за кој играат, да видат како треба да се игра за Ливерпул. Цц говна едни не ми се верува дека за малце на продужетци ќе идевме со прв состав.
Ау браааат...Суарез имаше подпросечна утакмица вечерва, класична ужасотина.

И да, Реина се изглупира...ама заспа цела утакмица, немаше ниедна интервенција....и мислеше лабаво ќе ја земе, делуваше ептен не заинтересирано при интервенцијата. Треба боксови да јаде.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
На наредните неколку меча сакам Џонс на гол да го видам!!
Суарез ако продолжи вака да се глупира треба на клупа да седни. Дал гол....па преку курот ако дал!! Да даеше во оние шанси што ги имаше ќе си имавме мирен крај. Вака се се искомплицира па мораше да не вади од гомната во кои тој и шупелкана Реина не ставија. Битно влеговме во групите ме боли ташакот дали сме заслужиле или не. Утре носители ќе бидиме во прв шешир?
--- надополнето: 30 август 2012 во 23:05 ---
И утре изгледа ќе дојди само Демпси а ќе останат Кол,Адам и Дони и тоа ќе биди лош трансфер период

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Баш сакав да примиме гол да видам како ќе се однесуват играчиве зошто претходно се однесуваја како некој на сила да ги терал да играт. Ако не донесиме уште еден јак напаѓач сигурен сум дека ќе бидиме под 10 то место. Односно го дадовме напаѓачот најверојатно не ни требат многу напаѓачи оти филозофијата на султанот сулејман ќе биди глејте прајте некако 0 0 да извајме, таква патем беше и вечерва. Многу сакам Суарез да ми ја објасни филозофијата на фудбалот шо го игра наречена ко ќе се најдиш сам на сам со голманот дриблај никако пуцање на гол и никако на играчи додавање. Се ваѓа со голојве на двапати иначе исто дрво е како и другите.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И утре изгледа ќе дојди само Демпси а ќе останат Кол,Адам и Дони и тоа ќе биди лош трансфер период
Doni оддамна веќе не е во Liverpool, се чинам му го расинаа договорот некаде уште јуни...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Овој Реина ко Валдез е, знае дека нема конкуренција и сите утакмици ги игра, концентрација 0 ..треба да донесете некој постабилен да загриза, тогаш дали ќе прави онака.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Овој Реина ко Валдез е, знае дека нема конкуренција и сите утакмици ги игра, концентрација 0 ..треба да донесете некој постабилен да загриза, тогаш дали ќе прави онака.
Ние знаеме што треба, дали султанот на клупа знае е прашањето? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom