Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
И јас се крстам во Макси, и во то шо најверојатно Хендерсон ќе биди организатор на игра, шо му е далеку поприродна позиција, него крило.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Прв европски гранд кој го забележува неговиот талент е Ливерпул, но се одлучуваат да не ризикуваат купувајќи 16 годишно момче ( за Кристијано се збори ... )
првпут ова го читам и незнам зашо не го земале ...
Зошто ни се педери? :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не ми се свиѓа составов.

Повеќе би сакал у средина да бидат Адам, Шелви, Хендерсон а напред Белами, Суарез, Макси...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Белами на местото на Суарез и тепаме со петарда. Преку таквото од тоа цел тим да игра, а он па кај што не ги погодува тие што му ги местат, не сака да се стаи у улога на асистент. Ко да игра тимов за ФК Суарез а не за Ливерпул.

S

Stivie G

Гостин
Сите тимови кои доаѓаат на Енфилд, ем ни земаат бодови ем цената на нивните голмани расте бидејки прикажуваат одлични перформанси :mad:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Енфилд - место каде голманите прераснуваат во роботи ... -.- господе боже
--- надополнето: Dec 10, 2011 4:52 PM ---
Оп оп оп .... па тоа тепавмо на домашен ? Ми се свиѓа ова !!! :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Абе ајде.....500 шанси само еден ебан гол. На крајот можевме и да се изгориме. Кени со овие негови измени :tapp:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чекај бе малку, како може после утакмицава да кажете дека Суарез бил себичен и сите играле само за него, а он демек не ги е*е два посто.....прво за кој да играат....он е единствен шпиц....кај него идат сите топки, он треба да даде гол....а второ....шансите на макси, доказ дека не е себичен...!!

Честито победа....нека ни се множат....на Енфилд се разбира :)

S

Stivie G

Гостин
Ако гледаме реално на работите, зимава е неопходно да се донесе добар напаѓач кој ќе ги претвара овие шанси во голови, ако продолжиме така не стигаме далеку

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Чекај бе малку, како може после утакмицава да кажете дека Суарез бил себичен и сите играле само за него, а он демек не ги е*е два посто.....прво за кој да играат....он е единствен шпиц....кај него идат сите топки, он треба да даде гол....а второ....шансите на макси, доказ дека не е себичен...!!

Честито победа....нека ни се множат....на Енфилд се разбира :)
Да бе, сеа после второво полувреме се заборава првото, ама нека ти текне на неколку пати кога Суарез шутираше од никаква позиција а имаше слободни играчи пред себе. Шансите на Макси дојдоа во второ полувреме, мојот коментар беше на паузата. И нема врска тоа што е единствен истурен напаѓач, Макси и Кајт се исто така играчи од кои се очекуваат голови.
Не го хејтам Суарез ама премногу лакоми за гол на моменти. Ми се свиѓа неговата желба за победа, ама сам си прави лошо кога го превзема целиот товар. А и не е само до него, на 2-3 пати кога други играчи се наоѓаа во добра позиција, му подаваа нему, како да немаат храброст да ја завршат акцијата. Не знам што е работата.

Иначе, Кени повторно истиот муабет со измените. Белами, според мене, требаше да влезе многу порано и тоа можеби на местото на Кајт, кој според мене беше еден од послабите денеска.
Одлични партии на Даунинг, Хендерсон и Адам кој по повредата на Лукас има потешка улога, со оглед на тоа што мора и повеќе да мисли на дефанзивата. Би сакал и Шелви да добива повеќе минутажа, ептен ми е мило што повторно го имаме на располагање.

Конечно победа на Енфилд, каква таква.

YNWA!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нека ни е честита победава да дај господ да ни се множат пред се на Енфилд каде што мораме да се подобриме.....
Уште една одлична партија на нашите и повторно старата болка неможиме 100% шанси да ги претвориме во голови, или кога ке ги претвориме се испречува стативата па ова не е можно во 15 утакмици имаме погодено 14 (според мене 15 стативи) се надевам оти среката ке се сврти во наша страна и дефинитивно мислам оти Кени ке мора да побара напагач кој знае "каде е голот" бидејки ствараме премногу шанси а имаме само 19 гола постигнато и премногу се чека на Суарез во нападот дефинитивно мора да се осамостојат играчите во нападот и да почнат да завршуваат акции во кои Суарез нема да има допир со топката некам да речам оти Суарез е слаб и себичен напротив Суарез игра за тимот сега тоа што многу шутеви баш значи оти знае што да изигра за да дојде до шанса, се гледаше слабост во средината уште еднаш бидејки Хендо играше пре дефанзивно за негови стандарди а како што очекував Адам ја превзеде деструктивната улога и изигра уште една блескава партија сега имаме "лесен распоред" ако постои таков за Ливерпул играме на гости со Вила и Виган, па дома со Блекбурн и Њукасл доколку освоиме 10 бода од овие 4 утакмици плус овие три од денеска шо значи 13 поени од можни 15 ке бидиме многу блиску до првата четворка....

S

Stivie G

Гостин
Синоќа сонував дека Гвардиола ќе го заменил Кени по некоја година и секогаш ќе сме ги тепале Манчестер каде тренер им бил Мурињо. Би било убаво овој мој сон да стане реалност.

Kajgana Shop

На врв Bottom