Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Синоќа сонував дека Гвардиола ќе го заменил Кени по некоја година и секогаш ќе сме ги тепале Манчестер каде тренер им бил Мурињо. Би било убаво овој мој сон да стане реалност.
После Кени ќе си се врати Рафа ( според мене ) :D

S

Stivie G

Гостин
После Кени ќе си се врати Рафа ( според мене ) :D
Добар е Рафа, но јас би сакал да дојде Гвардиола а и нешто изјава мислам дека имаше дадено дека ние и Барса имаме најдобро млада школа, можеби е некој предзнак тоа :)

S

Stivie G

Гостин
Нема врска, утре му е роденденот, оваа грешка ја гледам на 2 3 профили денеска

S

Stivie G

Гостин
Мојот сон донекаде држи вода по изјавата на Пеп која е најверојатно од синоќа: :If you see how to play Barcelona at this time, it means you're watching how to play Liverpool in its golden ages. Типот покажува некакви симпатиии кон нас

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Копуци го сакате бе Дамиао? :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Остави ние што сакаме, гледај што Кени сака, има шпекулации но не верувам дека ќе дадат 25 милиони за него
Остај го ти Кени и остај ги шпекулациите. Вие дали го сакате? Јас плаќам :D Кени на 31 Јануари ќе носи играчи и прашање е дали ќе носи

S

Stivie G

Гостин
Остај го ти Кени и остај ги шпекулациите. Вие дали го сакате? Јас плаќам :D Кени на 31 Јануари ќе носи играчи и прашање е дали ќе носи
Не го имам гледано како игра, но по клипчиња добар е, а Бразилец во тимот ќе ни дојде(Дамиао, Лукас Родригез или Кутињо ќе видиме) а покрај Бразилец чекам уште 2 играчи во тимот

S

Stivie G

Гостин
Што бидна работата со тој талентот Џордан Ибе од Викомб? Дали официјално потпиша за нас или сеуште чекат нешто?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ако не донесе нишо нема да биде интересантно.... :place: барем Одемвинги од ВБА само нешо да се купи ... :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Доволно е со таленти - копиљаци дајте да купиме некој талент кој одма ќе можиме да го користиме
Некако Лукас Родригез и Леандро Дамиао стануваат интересни опции за мене

S

Stivie G

Гостин
Оние кои беа ангажирани околу официјалниот фан клуб да ми кажат на кој да пратам уплатницата бидејки денес платив членарина

Kajgana Shop

На врв Bottom