Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
А колку според тебе треба да се променат? Зар секоја сезона треба да менуваме по 5 6 играчи кои ќе треба да се прилагодуваат и пак истата песна да се повтара секоја сезона, уште 1 или 2 играчи ни требаат, но треба тие 2 внимателно да се одберат, за да се вклопат брзо во тимот
ни фали лев бек замена за енрике оти аурелио неигра а се повредува евентуално робинсон
ни фали дмф и сам гледаш на што сме после повредата на лукас
ни фали две десни крила едно класа едно кое ќе се делка од време на време од клупа да влегува можност и од школата да е
ни фали класа напаѓач оти :белами и кајт (ови крила никако) несе тоа што беа и да сакаат неможат минат над 30 , керол до нова година му оставам надеж

Значи: лев бек, дмф, едно десно крило, напаѓач уругваец
-------реина-------
џонсон--шкртел--агер--енрике
------------------лукас-----------------
?????---адам------даунинг
----------------џерард---------------
--------суарез------???-----------

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Football manager 2012 is the thing!(y)

Алооо.... изгледа заборавивте каде бевме лани ова време?(n)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
тимот не е лош. гледам барате десно крило. го имате, само не го играат таму... ЏОНСОН бате, е решението, а не на десен бек! десен бек кели, а десно крило џонсон. од то шо го гледам тој не можи да игра одбрана, вчера му избегаа него за шутот пред да падни голот, голот со норвич беше од него, а и не се сеќавам баш на уште една утакмица која тој ја зезна. на тимот му треба само еден напаѓач и готово.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се се ама со ова 5 класа играчи не се слагам.
Знаеш што ни фали?
Едно ебано десно крило од типот на Адам Џонсон
Шамари и клоци за секоја ебана грешка
Седнување на клупа и по некоја дебела казна
Најмување на добар психолог
Или со еден збор да заигра дрвен Господ за да се научат на дисциплина па да видиш како ќе бидат концентрирани после и од една шанса - три гола ќе ставаат.
Тимот си е добар ама ова погоре изгледа фали
Според мене ни треба еден деструктивец за замена за Лукас и еден НАПАГАЧ кој знае да дава гологи од типот на Солдадо, Дарен Бент ние креираме по 5-6 сто настотни шанси во утакмица но нема кој да ги реализира доколку имавме таков напагач сигурен сум дека ке бевме на 3-4 бода од Сити ама тоа е Кени го промаши трансферот со Керол, Тевез би бил извонрендна опција одлично би се вклопил со Суарез во шпицот ама ке видиме шо ке реши Кени во Јануари, а десно крило не ни треба бидејки Хендо покажа и вчера дека има потенцијал да стане врвен играч-Извонредна техника има,пас,центаршут, дриблинг и вчера покажа ама немаше срека погоди статива одличен шут, не е толку лош тимов како што изгледа ама ни фали малку повеке срека во овие неизвесни и изедначени утакмици да ги искористиме шансите
--- надополнето: Dec 6, 2011 11:20 AM ---
P.S. Да се надополнам, таа деструктивна позиција во Ливерпул станува малерозна се повреди Лукас сега и Спиро ке го нема 3 утакмици (ако не апелираме до ФА за црвениот кој според мене немаше збор за црвен) и за натпреварот со КПР веројатно ке игра Шелви а Адам ке ја превземи таа позиција и во Блекпул на неколку натпревари ја играше таа позиција...

S

Stivie G

Гостин
Ова ќе биде интересен зимски транфер период, според колумнистот Давид Мадок би било одлично да се врати Торес во Ливерпул на позјамица иако тоа е речиси невозможно
Еве ви ја целата статија http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/columnists/david-maddock/David-Maddock-s-Liverpool-column-It-sounds-crazy-but-could-a-loan-spell-at-Liverpool-be-the-perfect-tonic-for-Chelsea-s-bench-bound-Fernando-Torres-article840458.html

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ова ќе биде интересен зимски транфер период, според колумнистот Давид Мадок би било одлично да се врати Торес во Ливерпул на позјамица иако тоа е речиси невозможно
Еве ви ја целата статија http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/columnists/david-maddock/David-Maddock-s-Liverpool-column-It-sounds-crazy-but-could-a-loan-spell-at-Liverpool-be-the-perfect-tonic-for-Chelsea-s-bench-bound-Fernando-Torres-article840458.html
Би сакал да го вратат , ако го пуштати Челси ќе биде перфектно ... Сакам да видам дуо СУАРЕЗ-ТОРКО ! Само тоа дуо да го видим до лето и после кај сака нека иде :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не сте сериозни со муабетиве за Торес. Преку таквото од текстови на таа тема. Се надевам ќе донесат некој што ќе знае да даде гол.

S

Stivie G

Гостин
Не сте сериозни со муабетиве за Торес. Преку таквото од текстови на таа тема. Се надевам ќе донесат некој што ќе знае да даде гол.

Дали сакаш да кажеш дека Торес не знае да даде гол? Не залудно ни беше најдобар стрелец 2 3 сезони а и да се врати кај нас(речиси невозожно) сигурно ќе ја врати формата која ја имаше. Сакале ние или не, Торес остави впечаток врз сите навивачи на Ливерпул и а поголем дел од нас го сакат пак назад во тимот колку и да велат не. А и муабетот не го измисливме ние туку некој господин Давид Мадок кој напишал добра статија. А напаѓач на Енфилд ќе дојде сигурно, кој ќе биде тоа ќе видиме во јануари а за тоа да биде Торес веројатноста е мала.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Би сакал да го вратат , ако го пуштати Челси ќе биде перфектно ... Сакам да видам дуо СУАРЕЗ-ТОРКО ! Само тоа дуо да го видим до лето и после кај сака нека иде :D
желби и поздрави на антена 5 радио :) каков торес не драпајте

S

Stivie G

Гостин
Среќен 17 роденден Рахим Стерлинг, да доживееш многу успех со нашиот тим и сите заедно да се радуваме :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Абе 9 натпревари казна за ЗУБЛЕНО ? :( ... уше тоа ни фали ќе се сликаме ...наводно 3 - за тој среден прст шо е дел од раката ( безвезе ) и за расизам ( 6 меча ) ... цела Премиер има покренато излеа акција против Суарез ( го мразат ) :(

Kajgana Shop

На врв Bottom