S
Stivie G
Гостин
Хаха, од кога бе ти Стерлинг стана?Фала брат, и ти исто...
Хаха, од кога бе ти Стерлинг стана?Фала брат, и ти исто...
хааааааааааааааааааааааааааааааааааааахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахаха
--- надополнето: Dec 8, 2011 12:17 AM ---
не се смејте озбилна е работава утре е прогласен ден на жалост во манчестер !
Па очигледно не дава голови. И мене ми беше желба да бидат тандем со Суарез, затоа што бев убеден дека ќе бидат најдобриот напад на островот. Но тоа е мината прича. Сега сакам да дојде некој, класа/некласа играч, не ме интересира, само сакам да биде способен да ги реализира тие ебани 200% шанси што ги има на секој натпревар по неколку пати. И да видов кој го напишал текстот...видов и дека претставува една лична желба на авторот, ништо што има врска со евентуално остварување на таа позајмица.Дали сакаш да кажеш дека Торес не знае да даде гол? Не залудно ни беше најдобар стрелец 2 3 сезони а и да се врати кај нас(речиси невозожно) сигурно ќе ја врати формата која ја имаше. Сакале ние или не, Торес остави впечаток врз сите навивачи на Ливерпул и а поголем дел од нас го сакат пак назад во тимот колку и да велат не. А и муабетот не го измисливме ние туку некој господин Давид Мадок кој напишал добра статија. А напаѓач на Енфилд ќе дојде сигурно, кој ќе биде тоа ќе видиме во јануари а за тоа да биде Торес веројатноста е мала.
Дечково е цар само тешко да можи крило да игра. Ако можи одма нека идиОвој го сакам у јануари! Ни Хазар ни Виља ни миља ни никој друг
Копачките ...Овој го сакам у јануари! Ни Хазар ни Виља ни миља ни никој друг
Ме претрка за 0,00001 стотинка ... не ферОвој месец преполн со родендени, денес Чарли Адам полни 26, нека му е среќен и очекуваме достојна замена за Лукас во неговото име
Не е ни битно кој објавил, ти објави на Мац. РедсМе претрка за 0,00001 стотинка ... не фер
Aј нека му е среќен и денес очекуам победа .... !!!