Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Челшит го шиткале Торес за 20м... По ФБ и Твитер некако многу гласини се вртат за негово враќање... А? Шо викате?
Ја некако неќам, страв ми е да не фрлиме пак пари за џабе, склон е кон повреди и неќам уште еден напаѓач шо нема да чини, мислам дека треба да се земе некој по сигурен... А од друга страна па, што ако се врати у форма, и почне да дава голови, ко што ги исплеска оние 81 за нас... :unsure:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Ако наводно бараат 20...ќе го дадат и за 15...а за 15 би го земал..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ај донт гив а фак колку пари е некој играч, мене ми е битно да е добар.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Челшит го шиткале Торес за 20м... По ФБ и Твитер некако многу гласини се вртат за негово враќање... А? Шо викате?
Ја некако неќам, страв ми е да не фрлиме пак пари за џабе, склон е кон повреди и неќам уште еден напаѓач шо нема да чини, мислам дека треба да се земе некој по сигурен... А од друга страна па, што ако се врати у форма, и почне да дава голови, ко што ги исплеска оние 81 за нас... :unsure:
Ако сакам курва ќе си најдам и за поефтино :D
Реков тие 20 би ги фрлил на некој како Дамиао итн итн. Да смениме малку. А ако се прашувам јас време е да проработи чичко Керол

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Муабетов.. God forgives, but Kop doesn't! :P
Баш така....и во темата за ПЛ напишав: Господ простува,КОП не, а јас уште помалку!! Дури и КОП да му прости јас нема. Овој за мене е предавник и таков ќе остани. Ма и да се врати и 5 титули да ни донеси не простувам. Да не почнуваме дискусија без потреба пошто нема да попуштам. Ќе умрам ама не попуштам!!!!

S

Stivie G

Гостин
Андре Виљаш Боаш не планирал да го продава Торес :(,
патем денес се повреди и Виља, значи нема шанси да дојде ни тој и на крај уште еден роденден во тимот, овој пат Шкртел слави 27

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
абе и да планираат и да не планираат да го продадат
торес од мадрид кај нас 24 милиони
торес од челзи кај нас 20 милиони

нема логика 40 милиони занего да дава ливерпул , башка летово можно е и на зимо реал ќе проба да го донесе руни а со тоа да продаде некој од игуаин или бензема , подобро е некој однив двајца одколку торес за кого неверувам дека ќе ја врати старата форма додека е во англија , само реал да не не зезнат да го фклучат некој од овие во понудата за руни

и нешто малце не убаво тотенхем заврши со настапите во европа за сезонава а тоа е уште еден минус во врска со топ 4 занас

S

Stivie G

Гостин
Нема логика Реал да ги продават Бензема и Игуаин, и 2 се во супер форма, така да не се надевајте на ниеден од овие двајца

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Нема логика Реал да ги продават Бензема и Игуаин, и 2 се во супер форма, така да не се надевајте на ниеден од овие двајца
има ите како логика ако манчестер прифатат сочна понуда за типот

S

Stivie G

Гостин
има ите како логика ако манчестер прифатат сочна понуда за типот
во тој случај би имало логика, но мислам дека тоа со Руни е само измислици на некои медиуми а доколку дојде до тоа го сакам Игуаин

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
во тој случај би имало логика, но мислам дека тоа со Руни е само измислици на некои медиуми а доколку дојде до тоа го сакам Игуаин
Бензема :cuc:
Иако Игуаин е тој што ќе го напушти клубот ако дојди до такво нешто
Сепак еве гледам нешто за Хунтелар, би можел да послужи ама многу пари се а и не го дава Шалке сега. Абе викам јас Дамиао ама никој не ме слуша :D:D:D:D
Не, искрено нека донесат едно десно крило а за напаѓач ќе видиме.........

S

Stivie G

Гостин
Бензема :cuc:
Иако Игуаин е тој што ќе го напушти клубот ако дојди до такво нешто
Сепак еве гледам нешто за Хунтелар, би можел да послужи ама многу пари се а и не го дава Шалке сега. Абе викам јас Дамиао ама никој не ме слуша :D:D:D:D
Не, искрено нека донесат едно десно крило а за напаѓач ќе видиме.........
Само за тебе ќе дојде Торес, за да те демантира дека залудно го напаѓаш цело време :D , а од Игуаин и од Бензема го сакам Игуаин бидејки ни треба таков профил на играч кој лесно си создава простор за шанса и постигнува гол на секој натпревар

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Само за тебе ќе дојде Торес, за да те демантира дека залудно го напаѓаш цело време :D , а од Игуаин и од Бензема го сакам Игуаин бидејки ни треба таков профил на играч кој лесно си создава простор за шанса и постигнува гол на секој натпревар
Нема да дојди. Не смее да дојди. Уште тој сега ми фали да м ебам жената јас него
Туку за муабетов.......абе Бензема е феномен. Игуаин е љуфкач како Суарез :pos: ама ќе заврши голема работа

Kajgana Shop

На врв Bottom