Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Абе ми се смачи од ова со Суарез. Еден ден ќе го продаваме, друг ден не, трет ден побарал трансфер, четврти ќе останел, петти ден не се смее, шестти ден се смее, седми ден плаче... у курац више. Дај нека се случи нешто загарантирано, не можам више да ги читам истите ствари по 20 пати.
Рики, не му ја мисли толку, ситуацијата (барем за мене е јасна): Нема поднесено барање за трансфер (што значи оти несака баш да си оди, а ова мислам ќе смени ако Реал прати понуда), заштитени сме оти има уште 3 години договор значи немора да го продаваме по секоја цена, и 40м се малку и за да го купи некој Суарез треба да испрати понуда со драстично променети бројки, плус и газдите не лакомат по парите од Суарез туку и тие се свесни оти се под 50 за Суарез е малку

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се согласувам ама, нека си иде, се му ебам.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 15:07 ---
Се надевам дека ако остане, ќе го сменам мислењето. Моментално, се да му ебам, нека си иде.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се согласувам ама, нека си иде, се му ебам.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 15:07 ---
Се надевам дека ако остане, ќе го сменам мислењето. Моментално, се да му ебам, нека си иде.
Јас и да остани се пак да му ебам :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/328762/Liverpool-death-threats-for-Luis-Suarez-if-he-moves-to-Arsenal

Се јавија лоботомираниве..абе само Аспас е за нив, не заслужуваат они играчи ко Суарез.
Исто ко со Овен исто ко со Торес,стално е крив играчот.. не дај боже менаџментот да е крив..тоа никако.
Нема ЛШ,нема друга звезда у тим,еве веќе 3-та сезона ништо не му купиле за да му помогне конкретно со голови,да немора да дава по 26326562 гола сам за да се избори тимот за јакото 6 место. И на крај крив ќе те направат зашто не си сакал со Аспас да играш па уште и закани ќе јаде...ццццц лудории, место фала да кажат што ради него не отпадна тимот од Премиер, ќе се заканувале ахх јаките тие Скаузери што ги шупчат 23 години.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Демек сеа сме им кажале на Арсенал дека нејќеме да го продадеме најдобриот играч на ривал. Ако све иде по досегашното сценарио, утре треба на Челзи и Тотенхем да им го понудиме...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A mislis nema?
Kako trgnalo i toa nema da me zacudi.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Mignolet has already received a warm welcome from Kopites, who have adopted Sunderland’s terrace chant for the 25-year-old.
Sung to the tune of The Lions Sleeps Tonight (with ‘Mignolet’ instead of ‘Wimba Way’), the keeper has been serenaded with plenty of renditions on the club’s pre-season tour.
Peja989

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight... Mignolet... Mignolet... Mignolet...

:pos:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Денеска изгледа Аспас како десно крило....мора да се пробаат сите варијанти на таа позиција, пошто по се изгледа нема да купуваме крило

Kajgana Shop

На врв Bottom