Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На мискули и на искуство освоени 3 бода.
Одлично за почеток и ми се допаѓа што имаше муда да ја извади тројката напред пред 60та минута.
Покажува дека има доверба во целиот тим, да изиграат на нивно ниво.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.341
Не излеа ни така лошо.. Фаб мислам дека ќе биде најважна карика оваа сезона.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Не дај боже да загризат за овој Кабак, преценет и исфорсиран според она што сум го гледал, без мозок игра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не дај боже да загризат за овој Кабак, преценет и исфорсиран според она што сум го гледал, без мозок игра.
Јас искрено не ни знаев дека постои играчот до пред да го поврзат со Пул. Секако кема Шалке да ги гледам хахаха

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Доста беше. ФСГ аут. Срамна организација. Прво тоа со furlough на самиот почеток на кризата, па со public идењето, мешањето у лигата и натпреварувањето со целосна злоупотреба на корона ситуацијата за правење power grab, и конечно ова.

Get the fuck out.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Јас искрено не ни знаев дека постои играчот до пред да го поврзат со Пул. Секако кема Шалке да ги гледам хахаха
Абе да не бидам ко Стефи кога кажува дека гледа се можно, сум гледал рандом лани околу 3-4 меча на Шалке и баш го гледав играчов, и тогаш имаше некои штури шпекулации, повеќе го селеа во други тимови, најмногу Милан во игра беше.
Многу млад е, уште само 19, има и добри карактеристики доста. Mалку изгледа неартикулисан и влегува без мозок во дуели што најмногу ми изгледа дека му е слаба карактеристика, заедно со тоа што претежно рога напред и не е добар во пас build-up, што во системот на Пул нема никако да помине. Добро позиционирање има и јак е доста во дуел, не е толку висок колку што добро скока, има таква ''ѕвезда''.
За околу 30м, еве макс 40м е океј, може да се ризикува, ама според она што сум видел, Упамекано за малку над таа сума би бил достапен што за мене е каде каде подобар играч.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе да не бидам ко Стефи кога кажува дека гледа се можно, сум гледал рандом лани околу 3-4 меча на Шалке и баш го гледав играчов, и тогаш имаше некои штури шпекулации, повеќе го селеа во други тимови, најмногу Милан во игра беше.
Многу млад е, уште само 19, има и добри карактеристики доста. Mалку изгледа неартикулисан и влегува без мозок во дуели што најмногу ми изгледа дека му е слаба карактеристика, заедно со тоа што претежно рога напред и не е добар во пас build-up, што во системот на Пул нема никако да помине. Добро позиционирање има и јак е доста во дуел, не е толку висок колку што добро скока, има таква ''ѕвезда''.
За околу 30м, еве макс 40м е океј, може да се ризикува, ама според она што сум видел, Упамекано за малку над таа сума би бил достапен што за мене е каде каде подобар играч.
Не знам, најсериозно. До сега, ретко кога и да напраиле грешка во скаутинг и куповина, така да и да го земат сигурно има добра причина за тоа. Добра работа е што и Пеп збореше дека скаутингот генерално земено се одвива 3 сезони наназад и дека ретко, ептен ретко кога купуваат импулсивно (ова е ваљда за последниве 2-3 години, не за почетокот).

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Ризик беше што не донесоа уште еден штопер за ротација, сега ќе крпиме крај со крај до јануари.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.341
Рис како ТАА пред 4 години. Ќе видиме колку му е потенцијалот. Така се прават играчи во вакви моменти каде што мора да го игра.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.108
Поени од реакции
3.858
10000-гол (не знам колку е ова 100% точно) за Ливерпул е дело на Жота.

Kajgana Shop

На врв Bottom