- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Зошто го тагнуваш мисирот да ми ствара нервоза и да збори додека устата му е пуна гомненици од претходните 4 сезони додека Роберто БОГ ОТАЦ Фирмино му поткакнуваше во муце?
Зошто го тагнуваш мисирот да ми ствара нервоза и да збори додека устата му е пуна гомненици од претходните 4 сезони додека Роберто БОГ ОТАЦ Фирмино му поткакнуваше во муце?
Очекувано. Треба казна за ова искрено, премногу аматерски и неодговорно.
А баш ден пред тоа пишуваа дека му било гајле за корона и се. Ај среќа е што сега се репрезентативни настапи, па една недела така ќе пројде. Каков кретен испадна.
Добро, реално, најреално штом некој некаде пишал дека на Салах „му било гајле за корона и се“, претпоставувам без доказ, тоа мора да е вистина.А баш ден пред тоа пишуваа дека му било гајле за корона и се. Ај среќа е што сега се репрезентативни настапи, па една недела така ќе пројде. Каков кретен испадна.
Не е поентата кој што пишал и колку вистина има во тоа. Овој решил по свадби чочеци да игра за време на втор бран, со купишта луѓе околу него и фати корона.Добро, реално, најреално штом некој некаде пишал дека на Салах „му било гајле за корона и се“, претпоставувам без доказ, тоа мора да е вистина.
Ако не е тоа поента, не ја гледам причината да го спомнеш тоа.Не е поентата кој што пишал и колку вистина има во тоа. Овој решил по свадби чочеци да игра за време на втор бран, со купишта луѓе околу него и фати корона.
Постаклен човек не сум видел.Ах бе Наби....