Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
SpursRealBig.jpg

куцам на гугл ливерпул и одма само ми ја вади сликава, еве не знам :D
Ќе ви вратиме сега :)

Ауу, чекав прво да ги извлечат групите па после почнав со пиење, најдобра слава на која што сум бил е ова. Одиме во посета на Бугарија. :cool:

Kaj i da igra ke se gleda kako jadat kjotek mivkine blgarski ednakvo kako i Basel i RM....leleeee gazenje ke ima, a i guzenjeeeeee :D interesno i zabavno i zadovolitelno :) :D[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]

Ова ти е голема грешка. Прво закана па потоа кажуваш кој ти пречел. И тоа во првиот пост на темава :cautious: Сакаш пресметка на Камен мост? Едно време и со @Peja989 требаше да се пресметаме ама мака мачел со повреди, а и увиде колку сум уствари добар и спремен па сега ми е менаџер и ментор. Ако имаш некој проблем, преку него можиш да договориш пресметка. Мислам дека чист ми е распоредот :coffee: Обично велам добредојде ама тебе не ти велам. :нинџ:

Сите сте ок бе брат,се заебавам не знаев дека си толку осетлив :) Инаку од Кочани сум и не сум како скопјани да те чекам на камени,ке ти дојдам на широк сокак :cool:.
Инаку задоволен од ждрепката за ЛШ,само овие Базел ме плашат да не се измајмунат нешто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom