ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
- Член од
- 9 август 2014
- Мислења
- 1.494
- Поени од реакции
- 5.250
Шкртел утре викaaт немaлo дa игрa рaди пoвредaтa. Зaмисли игрa Кoлo местo Сaкo.Ај вaљдa не, a?
Зошто би играл Коло пред Сако?Шкртел утре викaaт немaлo дa игрa рaди пoвредaтa. Зaмисли игрa Кoлo местo Сaкo.Ај вaљдa не, a?
Зашто 2 леви центархалфови малце потешко се спаруваат.Зошто би играл Коло пред Сако?
Кој е лев? Ловрен? Ловрен е деснак со се тапија. А тоа што игра со лева е голем плус, ама во тим каде што има левак, тој без проблем би се снашол да игра десен. Можам утре по аватари, по лаптопи, по плазми да ви се кладам дека Сако ќе игра, ако е Шкртел повреден.Зашто 2 леви центархалфови малце потешко се спаруваат.
Да не се чудите ако стартува утре Туре.
Ја па се си мислев дека Ловрен е левак. [DOUBLEPOST=1409438908][/DOUBLEPOST]Абе нели го шитнавте Борини у Сандерленд?Кој е лев? Ловрен? Ловрен е деснак со се тапија. А тоа што игра со лева е голем плус, ама во тим каде што има левак, тој без проблем би се снашол да игра десен. Можам утре по аватари, по лаптопи, по плазми да ви се кладам дека Сако ќе игра, ако е Шкртел повреден.
Уште не е шитнат не знам што се чека. Договорени се 14 милиони фунти не знам каде заглавиле можеби тој чека подобра понуда. Ќе видиме уште два дена има ебаго. И зошто уште Асаиди не е продаен? Гнидата Туре по се изгледа ќе остани [DOUBLEPOST=1409439503][/DOUBLEPOST]Ја па се си мислев дека Ловрен е левак. [DOUBLEPOST=1409438908][/DOUBLEPOST]Абе нели го шитнавте Борини у Сандерленд?
Низ Италија се шпекулира дека ние сме заинтересирани за него.
Се заебавам бе не се секирај. На широк сокак ако дојдиш можиме само пиво да пиеме. За тепање нема место гужви се, плус плочките нешто се заебани можиме да се сопнимеСите сте ок бе брат,се заебавам не знаев дека си толку осетлив Инаку од Кочани сум и не сум како скопјани да те чекам на камени,ке ти дојдам на широк сокак .
Инаку задоволен од ждрепката за ЛШ,само овие Базел ме плашат да не се измајмунат нешто...
Гледам ти одгвоворил Д_КопЗашто 2 леви центархалфови малце потешко се спаруваат.
Иако Ловрен е деснак, ме интересира зошто влада општо мислење дека 2ца леви централни дефанзивци не можат да играат заедно? Ако можат 2ца деснаци да играат, како што е случај во повеќето тимови на светот, тогаш не знам зошто ова би било проблем. Левак треба да биде само левиот стопер во формација со 3ца стопери.Зашто 2 леви центархалфови малце потешко се спаруваат.