Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки.

untitl1296514986.png

Благодариме.

И советувам, наредната недела да го чувате Торес од Карагер.

Ќе биде страшно интересна утакмица со премногу емоции.

Нарадне недела Торес во плав дрес ке биде мотив повеќе за фудбалерите на Ливерпул да се трудат а Торес незнам како ке ги погледне во очи.
Се на се задоволен сум од трансферите, сега ги трошевме парите на Абрамович а на лето тек ке ги трошиме нашите:) наредниве 6 месеци ке покажат најдобро што ни треба но јас мислам дека изборот ке се сведе на Шоукрос еден лев бек дефинитивно и крила!!! Ешли Јанг или Еден Хазард би биле одлична аквизиција. Сигурно ке се додава и трет просечен напаѓач а Нгог ке го праиме четврти.
Конечно трансфериве завршија па сега можеме да се опуштиме и да си глеаме фудбал. да видиме како ке се уклопи новото напаачко дуо:)

Нарадне недела Торес во плав дрес ке биде мотив повеќе за фудбалерите на Ливерпул да се трудат а Торес незнам како ке ги погледне во очи.
Се на се задоволен сум од трансферите, сега ги трошевме парите на Абрамович а на лето тек ке ги трошиме нашите:) наредниве 6 месеци ке покажат најдобро што ни треба но јас мислам дека изборот ке се сведе на Шоукрос еден лев бек дефинитивно и крила!!! Ешли Јанг или Еден Хазард би биле одлична аквизиција. Сигурно ке се додава и трет просечен напаѓач а Нгог ке го праиме четврти.
Конечно трансфериве завршија па сега можеме да се опуштиме и да си глеаме фудбал. да видиме како ке се уклопи новото напаачко дуо:)
Се фино и поштено, само не гледам зошто не би ги погледнал во очи? Да не можеби им украл нешто? :toe:

утре сабајле се ќе се знае дали сме земале или не, а сега летам вкревет керол и суарез тука се , ќе видиме што остана со јанг а за адам рекоа неуспешно но да видиме може ќе се предомислат али од такви кретени како тој на блекпул и лотито побетер нема или ќе играш занас или 20 милиони нека даваат и оди си ако не наклупа изигравај греалка YNWA....................ја чекам среда како нова година :vozbud::vozbud::vozbud:

Се фино и поштено, само не гледам зошто не би ги погледнал во очи? Да не можеби им украл нешто? :toe:

Работата е во тоа што ние го перцепиравме како емотивно момче. И страшно мелодраматичен.

Скоро ќе ме сватиш.

Работата е во тоа што ние го перцепиравме како емотивно момче. И страшно мелодраматичен.

Скоро ќе ме сватиш.
Ни скоро ни наскоро изгледа нема да те сфатам.

Јас појќе је гледам емоцијата да покажи зошто си заминал со давање 100% во победа над Ливерпул. Ко е веќе емотивно момче.

Ни скоро ни наскоро изгледа нема да те сфатам.

Јас појќе је гледам емоцијата да покажи зошто си заминал со давање 100% во победа над Ливерпул. Ко е веќе емотивно момче.

Така нека бидит.

Аууу колку ке биде опасен натпреварот со Челзи ке летат нози раци осеќам треба ја мислам да му се прате писмо на торес да не игра ? :)

Честито нови играчи, се надевам ќе се развиваат како треба и нема да има преовладување на темпрементот.

Ми се допаѓа ова :vozbud: Инаку добри желби имаш. Само доволно е едно крило,Адам и лев бек а може и стопер................. Ја претерав сега хахаха озбилно уште 3 играчи и тоа е. Од газдите се доволни 30 милиони другото од продажба.

His armband proved he was a red, Torres, Torres. But Romans money turned his head, Torres, Torres. Went to the club with plastic flags, and where your captain will shag your WAG, Fernando Torres, just another cockney slag!!
новата песна за педерчето

И двајцава се тепачи ненормални мислаам дека ќе си одговараат и те како одат напад и гледаш поземја лежат дефанзивци седмиче му дале на суарез само недај боже да биде такво седмиче како на роби кин, туку како на кени нека биде бар 50%

Честито нека ни се Суарез и Керол...Немате претстава колку ми се исполна душата кога слушнав дека на место од Торес ќе дојде Керол...Земавме неверојатно квалитетни играчи...Торес и онака не се залагаше максимално за тимот и беше плачипичка! Керол е новата иднина, предводник на новите генерации на Ливерпул, игра и со нога и со глава еднакво квалитетно, може да се турка со кој било играч во одбраната и да добива дуели, и да му спушта топки на Суарез...НЕКА НИ Е СО СРЕЌА!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom