Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Полека почнавме да влегуваме во форма, and it's just in time :). Од почеток добро, добро е што рано постигнавме гол, после си беше формалност. Ама, од 65-70 минута па натака... игравме полошо и од екипа од Воксол конференција. 3-0 = 1/4 Here we come :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
The Reds are back on track!!!! Bravo!!!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
so koj igrame sega???

R

Rigel Kent

Гостин
Prekrasna igra vecerva , se nadevam ke se vratat vo forma i v godina pak vo Liga na Sampioni.Ednostavno prekrasni navivaci ima Liverpul.Stadionot e magicen,takva poddrska na klub so srce se gleda samo na Enfild :helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Многу сте испишале човек неможе да исчита се да ве ебам

Се разочарав оди Аква нема да игра вечер.Пак ќе игра Лукас но барем Бабел си стана стандарен (ќе дојдиме на моето).Вечер очекувам да победиме со 3:0 пошто не ни одговара млак старт.Резултат 1:0 е најгаден да имаш во вакви елиминациони утакмици
atanase напиша:
Мислам дека моментално ни Бенитез не знае кој ќе играат.Замочан е...

Рејна,Инсуа,Агер,Карагер,Џонсон,Лукас,Маскерано,Џе рард,Бабел,Кајт и Торес

90 % посто е овој.Се над и под ова е само екскурзија на Бенитез...
Значи знам како дишат.На два саата пред утакмица погодувам и стартен состав и резултат

Добар резултат и солидна игра.Мислам дека можеме со ваква игра да се надеваме на бодово во Манчестер

Честито ''пролаз даље''..:helou:
Ова наводнициве не дупиш пошто е второ по ранг натпреварување или си искрен.Ако не си искрен кажуј и ние да те подупиме :smir::toe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
не се пласирајте па ќе остане торес ако се лажеме:helou:
Сега кај вас кој ке остане?poser

Riera читам бил нешто скаран со Benitez и затоа овој не го пуштал да игра во последно време... Изјавил за некое шпанско радио (незнам точно кое ме мрзи сеа да барам ама го прочитав тоа на RAWK) дека не бил задоволен од Benitez и дека може ќе си оди.
Кажач за Бенитез:

Цитирам:
Мисли дека е Бог а ние сме глупави!:toe:

Бај бај сезнајко, колку и да не го сакам Бенитез не смее играч на Ливерпул да си дозволи вакво нешто!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не очекував дека ќе биде вака лесна победава, посебно коа го видов составот :)
Одлична игра во одбрана, во пресрет на утакмицата со манчестер, тоа посебно ме радува. За Торес секоја пофалба би била само повторување, ама мора да кажам дека само се покажа во вистинско светло, ѕверот кој и неверојатните голови прави да изгледаат како да е нешто најлесно (Видич нека му ја мисли :-P). Мило ми е што гледам дека и Стиви почна да се враќа во форма, ова затоа што секогаш кога он игра добро ми изглеа како цел тим да функционира како што треба. Иако се разочарав коа го видов у први 11мина, мора да го пофалам Лукас дека изигра добро.
Иако до вчера мислев дека утакмицата со манчестер ќе биде очајна, после овие две победи (иако не можат да се споредуваат Портсмут и Лил со Манчестер) мислам дека тимот е во добра форма и се спремни за да им подготвиме изненадување, посебно ако Аква се врати у прв состав.
Во врска со расправиите на Риера со Рафа, некои од играчите најверојатно ќе останеа анонимни ако Рафа не ги донесеше во тимот, сеа се понашаат како ѕвезди со поголем авторитет од тренерот. И покрај тоа што мислам дека е време за нов тренер во Ливерпул (посебно се надевам на Гус Хидинк, а нешто глеам се пуштаат трачеви и за Мурињо), се додека е Рафа тренер во тимот играчите треба да го почитуваат како авторитет кој е над нив, а не да ја влошуваат уште повеќе атмосферата во тимот со јадење гомна наоколу.

YNWA!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
momci...ajde so sreka neka ni e na zdrepkata i nekoj dobar protivnik da padne.....po moznost valencia

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Benfica и ако ги поминеме играме со победникот од Valencia и Atletico M.

Fulham (H) VS Wolfsburg
Hamburg (H) VS Standard
Valencia (H) VS Athletico
Benfica (H) VS Liverpool

Hamburg/Standard VS Fulham Wolfsburg
Valencia/Athletico VS Benfica/Liverpool

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ај наздравје Бенфика.

Не толку атрактивен противник но ужасно тежок.

А ако продолжиме понатаму играме или со Валенсија или со Атлетико, шо воедно може да се кажа како финале пред финале.

Наздравје и со среќа!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom