Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Прво мисли на Руни, за другото после :helou:

Па после мисли ти на Маскерано и помисли дали ке му дае да мрдне па после помисли на Карагер и Агер..........

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
vo kriza sme..a toa se dolzi na gospodata amerikanci i gospodinot benitez....a za 4to...ke bide tesko...re4isi i nevozmozno..no sepak ke se borime do kraj
Голема грешка е што во Англија дозволија клубовите да бидат јавно тргувани на берза... не е клуб претпријатие а иди сега тоа објанси му на Американец... они да можеа ќе го преселеа клубот во Окоахома зашо е поголем стадионот таму :tapp:.

Има елементи на фирма не викам не - секако мора да е профитабилен клубот ама вака како што се поставени работиве можностите за експлоатација од страна на газдите инвеститори се скоро без граница. Нека бидат АД клубовите ама во приватна сосптвеност со 2-3 стратешки партнери со по 10-15% од акциите секој.

За 4то сега видов табела може да се стаса - ебате Тотенхемот ебате... ќе заебат тој натпревар што им е заостанат and you're back in business :helou: А догодина мислам е крајно време за нов тренер и нов концепт :smir: Браво за Рафа и за се во ЛШ ама во Лига ова премногу долго трае.

В

Вори

Гостин
Извинете што се убацуам вака,али да прашам нешто.
Колку години ви има Торес?

Зашто ќе ви го земаме на лето,па ме интересира...:tv:

...ме мрзи на википедија и гугл да барам!

Ф

Фил Ајви

Гостин

25 има, но доколку би заминал од Ливерпул би дошол само кај нас. :tv:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

Fuck google ask me:vozbud:
25 за два дена му е роденден а шо ке го земите малце тешко
http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team/player/9-fernando-torres

В

Вори

Гостин
Уф,во најдобрите фудбалски години..млад,млад,млад..мераци!

Абе вие сто во финансиска криза,а Торес изјави дека ако не се засили Ливерпул на лето,тогаш ќе замине..

Да му дадеме добра понуда,30-40 милиончики и ете го наш е...:pipi:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Уф,во најдобрите фудбалски години..млад,млад,млад..мераци!

Абе вие сто во финансиска криза,а Торес изјави дека ако не се засили Ливерпул на лето,тогаш ќе замине..

Да му дадеме добра понуда,30-40 милиончики и ете го наш е...:pipi:
Не ме радуј,подобра опција ви е Пато си го имат со Карлито.:smir:

Y

Young J

Гостин
ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХХАХАХАХАХХАХАХАХА
добриииии сте, Торес барем у наредниве 10 години не си иде од Ливерпул. Го сака и клубот и градот и тоа дека ке си отиде ако нема засилувања се чисти шпекулации. Така да не се палете:tapp:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Торес ако сака да си замине тоа е негова одлука, а после е наша одлука пак дали ние тоа ке го прифатиме или не!

Според сите најави Торес нема ни 0,0001 % да го напушти Ливерпул така да Dream On Guys!:helou:

Инаку нека ни е со срека вечерва зашо ке ни треба и се надевам дека Аквилани ке биде во првиот состав!zabava

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ако не се пласирате годинава за ЛШ и ако нема засилувања наредна сезона ќе ви замине Торес. Не мора во Челзи има 10 екипи кои би платиле 30 и повеќе милиони за да го донесат хехе да не го спомнувам Сити тие можат и над 50 да ви фрлат. Се зависи од него и од понатамошниот развој на работите во Ливепул:helou:

П.С и со Манчестер и со Челзи играте очекувам и двете да победите.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Торес ако сака да си замине тоа е негова одлука, а после е наша одлука пак дали ние тоа ке го прифатиме или не!

Според сите најави Торес нема ни 0,0001 % да го напушти Ливерпул така да Dream On Guys!:helou:

Инаку нека ни е со срека вечерва зашо ке ни треба и се надевам дека Аквилани ке биде во првиот состав!zabava
не се пласирајте па ќе остане торес ако се лажеме:helou:

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
И вечер ако не тепате, ве отпишувам од тимовите што ми се омилени ... :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.