Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Абе ти биди за Ливерпул додека умреш, ама мене ми е важно Ливерпул да пројде :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
не се пласирајте па ќе остане торес ако се лажеме:helou:
Ти ова мотивиран нешто од Ибрахимович кога ви мавна рака? Торес нема муда да си оди по своја желба, едино назад во Атлетико Мадрид. Но осеќам Ливерпул му е подобра опција од Атлетико Мадрид така да не ќе да си оди сам по своја волја.

А 30-40 милиони? (замислете ме како многу многу се смеам)
Единствена опција е ако клубот прифати понуда и го пушти ама исто осеќам дека едно 7-80 милиони би ги натерало јенките да размислуваат за такво нешто.

А како уствари стана збор за неговото продавање?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
abe de4ki4ki moi sto ve gledam smesni :pos2::pos2::pos2: torres nema da zamine ako se donesat novi zasiluvanja naleto a toa e dosta verojatno so ogled na toa deka uste eden amerikanec ke doaga(ili firma -sto i da e)... e sega iako ne mi e po kef sepak ako donesat novi igraci neka dojdat.....i samiot torres izjavi deka e povazno da se donesat zasiluvanja otkolku da se bide 4...taka da ako dojdat novi gazdi naleto ako saka i 8 neka bideme.... i 30-40 milioni torres????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ne be....ja si vikam torres gratis i plus nie da vi dademe 30-40 milioni da go zemete????:pos2::pos2::pos2:

Голема грешка е што во Англија дозволија клубовите да бидат јавно тргувани на берза... не е клуб претпријатие а иди сега тоа објанси му на Американец... они да можеа ќе го преселеа клубот во Окоахома зашо е поголем стадионот таму :tapp:.

Има елементи на фирма не викам не - секако мора да е профитабилен клубот ама вака како што се поставени работиве можностите за експлоатација од страна на газдите инвеститори се скоро без граница. Нека бидат АД клубовите ама во приватна сосптвеност со 2-3 стратешки партнери со по 10-15% од акциите секој.

За 4то сега видов табела може да се стаса - ебате Тотенхемот ебате... ќе заебат тој натпревар што им е заостанат and you're back in business :helou: А догодина мислам е крајно време за нов тренер и нов концепт :smir: Браво за Рафа и за се во ЛШ ама во Лига ова премногу долго трае.
vo pravo si...apsolutno si vo pravo

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ти ова мотивиран нешто од Ибрахимович кога ви мавна рака? Торес нема муда да си оди по своја желба, едино назад во Атлетико Мадрид. Но осеќам Ливерпул му е подобра опција од Атлетико Мадрид така да не ќе да си оди сам по своја волја.

А 30-40 милиони? (замислете ме како многу многу се смеам)
Единствена опција е ако клубот прифати понуда и го пушти ама исто осеќам дека едно 7-80 милиони би ги натерало јенките да размислуваат за такво нешто.

А како уствари стана збор за неговото продавање?
Можеби не 70-80 али 50 милиона и мислам дека ќе прифатат дека во многу лоша состојба се,после испаѓањето од Лш многу работи се зезнаа а и моментално на табела анлоско не стојат многу добро.Така се е можно кога се има пари барем така прошлово лето докажа Реал Мадрид:wink:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
читам Аквилани ќе го пропуштил Лил, не тренирал во средата поради повреда... точно ли е?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Можеби не 70-80 али 50 милиона и мислам дека ќе прифатат дека во многу лоша состојба се,после испаѓањето од Лш многу работи се зезнаа а и моментално на табела анлоско не стојат многу добро.Така се е можно кога се има пари барем така прошлово лето докажа Реал Мадрид:wink:
Јас ова ти го сфаќам како да збориш дека се во лоша финансиска состојба или? И да е тоа, а и било што друго, Ливерпул е далеку од многу лоша состојба, не знам зошто толку тоа го потенцираш?

Шо викаш што докажал Реал. Во случајот со Роналдо, и за 2 милиони ќе си одеше (море без пари), но 80 милиони беа за клубот. Фергусон не е идиот, многу паметно направи, за тие пари треба да си глуп да не го пуштиш (а и манчестер беа во многу лоша финансиска состојба).

За Кака се почудив на почетокот. Тој важеше и за мене уште важи за лојален играч, арно ама потоа ми текна на Галијани. Италијански мафијаши бе, за пари се.

Така да, она што сакав да го кажам, немаме потреба да го продаваме Торес, нити од финансиска нити од било која друга причина. А пари не верувам да требаат затоа што и без тоа газдите најавуваат, уште од не знам кога, големи промени (во смисол на купување играчи, не продавање на торес) во летото оваа година.

читам Аквилани ќе го пропуштил Лил, не тренирал во средата поради повреда... точно ли е?
Каде прочита жити се? Ваквите вести кога се работи за Ливерпул се најчесто точни. И да се повредил, па и опоравил, Бенитез нема да го игра 2 недели за да не ризикува ... :kesa:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Реал докажа дека може со пари да се купи но исто така со тоа направи најголема бламажа во фудбалот. Се надевам дека фудбалерите научија нешто во кој спаѓа и Торес дека некои работи не се онакви како што изгледаат.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Многу сте испишале човек неможе да исчита се да ве ебам

Се разочарав оди Аква нема да игра вечер.Пак ќе игра Лукас но барем Бабел си стана стандарен (ќе дојдиме на моето).Вечер очекувам да победиме со 3:0 пошто не ни одговара млак старт.Резултат 1:0 е најгаден да имаш во вакви елиминациони утакмици

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Оти напнавте сите дека Торес ќе си замини? Јасно си кажа чоекот дека сака уште најмалце 3 години да остани во Ливерпул (да си го одработи постоечкиот договор), па за после ќе видиме шо ќе биди. За вечер, Аквилани болен бил, па се знај дека Лукас ќе настапи. Ако е само таа измена во стартните 11 од понеделникот и плус Кајт наместо Макси (нема право да игра во Европа Лига за нас), добро ќе биди, ама ми е страв дека Mr. Rotation Guy ќе напрај уште некоја глупост, како на пример Риера да почни на местото на Бабел.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Има некој официален состав?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Има екој официален состав?
Мислам дека моментално ни Бенитез не знае кој ќе играат.Замочан е...

Рејна,Инсуа,Агер,Карагер,Џонсон,Лукас,Маскерано,Џерард,Бабел,Кајт и Торес

90 % посто е овој.Се над и под ова е само екскурзија на Бенитез...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom