Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Ај прајте се улави со сила.

Во ниеден случај не зборев за ЛШ погоре зборевме за ПЛ или поточно ФА!
ОК,ајде и сакаш да кажеш да не беше ФА,Манчестер немаше да освои титули?? Абе другар сфати шо ти викам,добил и Јунајтед и Челзи и Ливерпул помош,исто така и тие и тие и тие биле оштетувани,така да нема тука место за плачење...

F

fantomX

Гостин
И од Фифа да било нема врска,важно постојано се збори како се имало Јунајтед помош и од тој и од оној:toe:
Не е битно.Пак казната е укината.

Па од кој бил што има врска.
Јебига бе, аман сте, остајте го фан клубов, сите.

Можи Јунајтед, можи. Нивната моќ е огромна како и нивното влијание, и максимално ја користат и го користат. Особено Фергусон. Не можи никој да се прај налудничав да ми тврди нешто друго.
Исто и Челзи, има моќ, има пари, има адвокати.....најде начин да го „заќути“ Ленс, шо со пари, шо со други заебанции, и нема забрана. Не знам колку е ФИФА среќна со таквото нешто, исто како што УЕФА не беше баш „насмеана“ заради повлекувањето на еден од најдобрите тогашни судии Фриск исклучиво по вина на Жозе Мурињо, т.е. Челзи. Па што ќе беше ако Мурињо беше тренер лани, по дуелот со Барселона? Дали Оберон ќе излезеше жив од стадион?! Единствениот момент во кој посакав Мурињо се уште да е тренер од месец ноември - декември 2007-ма (некои 2 месеци од заминувањето на Мурињо од Челзи) па се до ден денешен гледано - токму тој момент.
Али ај, да не заглавувам со глупости... :toe:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
A vo vrska so incidentot so Gerard i Brown , da ja znaete celata istorija ke go opravdavte Gerard i duri ke recevte deka mu e malce na toa kopileto brown ... Lani on kako manijak gi brkase i Gerard i Xabi po teren da gi povredi , a ako videte ubavo na snimkata ke voocite deka i na vcerasniot incident nitu Brown ne vleze naivno , ne startuvase na topka tuku na Steve G ( odnosno body check ) ... Pederce gaychestersko , uste pa glumi lezi na zemja kako pizda najgolema .

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
За утакмицата почекајте малку, до недела ... ќе си ги одмериме силите па после преминуваме на јадење гомна по туѓи фан клубови.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
ауу иде денот......

леле полека им се враќаат спомени :)

а и мене ми се враќа меморијата, кога ферги изјваи : мислам дека бевме подобар противник ... резултат: 1-4 :pos2:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Добро мајкуму, околу 40-ина оф топици избришав. Имате тема за Премиер Лига, дебајтирајте таму за судењето во Англија, на постови од типот кој судија на кој тим од ПЛ помага овде не им е местото. Продолжете со нормална дискусија.

Y

Young J

Гостин
ауу иде денот......

а и мене ми се враќа меморијата, кога ферги изјваи : мислам дека бевме подобар противник ... резултат: 1-4 :pos2:
хахахахахахаххх
ако игра Аквилани не им бега истиов резултат:drk:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
ауу иде денот......

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе дечки шо се случува тука? Од англиско сум бил стално за вас ама некако тапа а? 4то има шанси? :helou:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Абе дечки шо се случува тука? Од англиско сум бил стално за вас ама некако тапа а? 4то има шанси? :helou:
vo kriza sme..a toa se dolzi na gospodata amerikanci i gospodinot benitez....a za 4to...ke bide tesko...re4isi i nevozmozno..no sepak ke se borime do kraj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom