- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
најбоље би било да изгубиме од Јуве Џенова и Лил и да го шутнат тинкерот и за некоја пара да се земе Хидинк/Рајкард/НЕКОЈ шо ЗНАЕ шо праи ...
Кој и да дојде, еве кој прв ќе го пречеканајбоље би било да изгубиме од Јуве Џенова и Лил и да го шутнат тинкерот и за некоја пара да се земе Хидинк/Рајкард/НЕКОЈ шо ЗНАЕ шо праи ...
Нека дојде Гвардиола, па ќе видиме кој кого ќе пречекува, и дали воопшто за месец дена ќе може да тренира а камоли да игра прв состав. Па не дај боже(за старците) Венгер да дојде има сите над 25години да ги исшутира од тимот, и ќе си тера со младите сили, така и како што треба.Кој и да дојде, еве кој прв ќе го пречека
Немој не ми збори !!!!!!Stanković:''Protiv Juventusa ćete videti pravi Inter!''
Хахаахха Немој не ме радуј !!!!!!!
зашо бе на Пескара, кога еве Синиша ќе го избркаат од Фиренца уште малце па може ќе го соберем тој отпадок...Се гледа дека лузеров нема да трае долго... уште малце и ќе ја доживее судбината на неговите претходници.
Кој ќе биде следен, поранешниот тренер на Пескара кој поради лоши резултати бил шутнат од тимот?
Ништо чудно дечки... НИШТО ЧУДНО!
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 70 Paolo Tornaghi;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 77 Sulley Muntari;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, Luc Castaignos.
Go nema Thiago Motta ??
Е тоа е најголемиот бед,во една година по 5 тренери ке мењаваме ниенајбоље би било да изгубиме од Јуве Џенова и Лил и да го шутнат тинкерот и за некоја пара да се земе Хидинк/Рајкард/НЕКОЈ шо ЗНАЕ шо праи ...
12 Luca Castellazzi
13 Maicon; 6 Lucio; 26 Cristian Chivu; 55 Yuto Nagatomo
4 Javier Zanetti; 19 Esteban Cambiasso; 5 Dejan Stankovic
10 Wesley Sneijder
7 Giampaolo Pazzini; 28 Mauro Zarate
Лузеров искача со овој состав.. у што се кладиме?? Јас со овие повиканиве би излегол вака:
12 Luca Castellazzi
13 Maicon; 6 Lucio; 26 Cristian Chivu; 4 Javier Zanetti
11 Ricky Alvarez; 19 Esteban Cambiasso; 20 Joel Obi
10 Wesley Sneijder
7 Giampaolo Pazzini; 28 Mauro Zarate