Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Што ми пушташ па и ти, на плоштат и тоа со вувузела, 2 саата дување крв почна од уста да ми тече.. :pos:
Да ама сигурно си се прашувал каков е погледот одозгора :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ваков Интер не сум видел до сега...неможе да се каже дека имавме некоја игра.
Колку што прочитав Морати изјави дека дуелот со Рома нема да биде одлучувачки за Гасперини.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ваков Интер не сум видел до сега...неможе да се каже дека имавме некоја игра.
Колку што прочитав Морати изјави дека дуелот со Рома нема да биде одлучувачки за Гасперини.
Имам Deja Vu.

• Ми се допаѓа
Reactions: HH9
Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.628
За разлика од лани сега сме подобри, не се работи за тврдоглав тренер кој ни ги повредува играчите, се работи за тренер кој тера една иста формација. Вива ла Гасперини!!!

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Можеби ќе излезам контрадикторен али се ми се чини дека до тренерот неќе да е?!!!!!

Формацијата според мене беше топ, баш како што посакував, но незнам што им стана на играчите, толкава незаинтересираност досеа не сум видел...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Среќа Македонија тепаше па никој не го приметува киксов на Интер:D,иначе уште сум во транс јас од преска ! Ова е вторпат во животот вака да се радувам,првиот пат се разбира коа Интер ни донесе титула во ЛШ,иначе кажете нешто околу играчиве кој најслабо изиграл од тоа што сте гледале ? http://www.youtube.com/watch?v=LERWMAEJ2jsEве неклку шанси и голот од дуелот,гледам сме имале добри шанси и тоа Милито утнал 2 чисти и една шанса Пацини:(!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.972
Ja не ги видов овие шанси на Милито, у секој случај реализацијата ги уништи во овој меч, јесда играа со третокласна екипа али денес секој може да победи секого, Трабзон дадоа гол од офсајд а до тогаш немаа ниту корна изведено ако не се лажам а исто и удар директен кон голот, фактички Цезар без интервенција прими гол ...

Едноставно ова беше еден од оние денови со тоа што тимот многу лошо реагираше по примениот гол, до тогаш фалеше само завшрница али по примениот гол карактер нула, никој не се обиде да превземе одговорност, никој не се истакнуваше али пак ќе кажам, кад-тад ќе дојдат добри денови со тимов пак, неам намера после ова што ни се дешава да се нервирам и умрам многу со Интер.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ja не ги видов овие шанси на Милито, у секој случај реализацијата ги уништи во овој меч, јесда играа со третокласна екипа али денес секој може да победи секого, Трабзон дадоа гол од офсајд а до тогаш немаа ниту корна изведено ако не се лажам а исто и удар директен кон голот, фактички Цезар без интервенција прими гол ...

Едноставно ова беше еден од оние денови со тоа што тимот многу лошо реагираше по примениот гол, до тогаш фалеше само завшрница али по примениот гол карактер нула, никој не се обиде да превземе одговорност, никој не се истакнуваше али пак ќе кажам, кад-тад ќе дојдат добри денови со тимов пак, неам намера после ова што ни се дешава да се нервирам и умрам многу со Интер.
Само ние никого не можеме да победиме :pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Мора да мените нешто,а освен тренерот мислам дека ви е потребна смена на генерација.
Премногу старци имате во тимот...Кордоба,Лусио,Самуел,Камбиасо,Милито,Форлан,Станкович....Занети не го ставам во овој список зошто он је друга ствар :)
Овие што ги набројав мислам дека веќе не се доволно мотивирани за титули,за резултати.Они јес да се врвни фудбалери но кажав што мислам.Со здравје Интераши и глејте да се упрајте ;)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Овоа КОПИЛЕ и на фејзбук сере и јаде лајна за Интер, од Штип е го знам Александар Кировски , кој те исфрустрира толку во последниве 5-6 години а? Знам Милито
Ако е тој значи подосадно човече а богами и искомплексирано нема на фб од него.

Kajgana Shop

На врв Bottom