Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.923
Поени од реакции
44.974
Убаво кажа Иосоно пред некој ден, подготвеност нула, се мачат една акција да направат, никаква уиграност, ништо, нула, голема е веројатноста после Рома друг тренер да имаат во случај да не победат и таму, секој нареден меч ќе биде да се биде или не за Гасперини, и да се победи Рома, исто ќе биде и со Новара, и потоа со Болоња, Наполи и ЦСКА Москва.

Нема никаков џокер за трошење Гасперини повеќе.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Кој глупи измени еј , нерешено го вади Пацини , губиме , го вади Зарате ... кој деген еј , крокодил маме негово смрдено !!

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ајде сега пак ќе почнат да се вртат имиња на тренери, те овој те оној. Јас сум примавера да игра ЛШ. Шо ќе ни е бе тој медал, и така желбата ја нема за освојување од Мај 2010 па наваму. После некоја година можеби.

п.с. Фала на нашите кошаркари, каде каде вечерта ја направија радосна без разлика на ова.

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114

--- надополнето: Sep 14, 2011 8:57 PM ---
И сега ??? Пак овој човек ќе го обвинуваме за поразот ? Јас мислам
дека тој воопшто не е виновен што МИЛИТОООО промаши 2 шанси
од 2 метра...и што веднаш во наредната акција Турците погодија
благодарение на Лусио,кој не ни ја постави ногата ... и што
Кутињо исто промаши 100% :mad: шанса Ве молам бидете реални

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.923
Поени од реакции
44.974
Лусио како реагираше за голот, срамота, и Цезар слаб сенс имаше и рефлекс, али голот падна по чист офсајд, на Интер им свиреа офсајди кои не постоеа од истиот линиски судија, незнам како не го виде овој очигледен офсајд ...

Али немам намера да плачам, денес е ноќ за славење за нас, за Интер кад-тад ќе дојдат добри денови, ова со Македонија моментално е уникатно, прв пат во наша историја, нит Интер нит никој ова чувство нема да ми го поебе, искрено, после кузнае колку време ваков пораз на Интер го дочекувам радосен, едноставно ... кој ги ебе у моментов, мрш у три лепе.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Баталете офсајди, промашувања... Проблемите се поголеми, игравме со факинг Трабзонспор...

Алооо, кој купува играч што е вон натпреварувачка форма и играч што има 32 години и очекува од тие двајца играчи да му бидат лидери во тимот?
Да, купуваат, Чезена, Модена, Пијаченца....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Најдобрата работа денес е што заради Македонија не морав да гледам Интер.
И што фатив 75 евра, вкупно 105 од Хамшик оваа сезона. Ако продолжи со ова темпо сам ќе соберам пари и ќе му го купам на Морати.

Kajgana Shop

На врв Bottom