Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ни еден од тие реферат постовие на Урко ке ме убеди дека Аслани е Интер калибар , колку е веке 3 години во Интер? Од 5 паса до сега 3 усра . Незнам зашо Инзаги не проба со Зиелински на таа позиција додека туркот е у аут.

Заслужено Болоња си води у сред меаца.

Член од
12 март 2024
Мислења
288
Поени од реакции
512
Болоња премоќна во споредба со нас. Не можеме тука ништо.

1-1.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.223
Поени од реакции
13.119
Све што пипна усра шиптариштето клето!

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
18 март 2022
Мислења
295
Поени од реакции
1.028
Дензел,Лаутаро,Турам,Барела,Бастони,Ди Марко врвно полувреме од нив

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.273
Ни еден од тие реферат постовие на Урко ке ме убеди дека Аслани е Интер калибар , колку е веке 3 години во Интер? Од 5 паса до сега 3 усра . Незнам зашо Инзаги не проба со Зиелински на таа позиција додека туркот е у аут.

Заслужено Болоња си води у сред меаца.
pa nikad ne sum rekol deka e kalibar za inter ne znam sto bladas, ama mozda sum zborel pred godini koga dosol za zamena ko talent u timov, ama tolku e rekov pred nekoj den, poveke od dovolno sansi dobi bi trebalo da si odi godinava i all in na ricci da se ide, so ovoj moze da se improvizira i hakan ponapred da igra kade sto e ermenecot, seedno. Denes Aslani najlos na teren e nekolku pati gubi topka na svoja polovina, nula konstantnost ima, edna pristojna utakmica edna losa, a go menja hakan, koj ni e alfa i omega u tim. A i so leva noga a podade znaes deka u bunar ide.

Neka ne demantira kolku tolku do kraj na godina ama i da krene forma cisto sumjam deka ke bide na nivo so koe bi obezbedil mesto vo tim sledna godina, a i seedno toa Ricci mnogu sakam da dojde vo timov, on veke igra i e igrac kakov sto odamna veke Aslani trebase da bide kaj nas, a e seuste daleku od toa.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
И Зиелински е слаб не само Аслани. Барела сам го држи средниот ред вечерва.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.144
Поени од реакции
10.060
Баш ме занима што ќе бидат замените и дали пак позиција за позиција или ќе тргне по победа.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Незнам што ќе мења ама ми мириса на кикс.

Член од
12 март 2024
Мислења
288
Поени од реакции
512
Аслани е катастрофа. Ништо не правиме со него на долг рок.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.273
Daj Taremi neka dostavi ae u picku mater, za vakvi stvari e donesen, a i gol u vakva utakmica mnogu ke go olabavi so ogled deka igra kako picka veke 6 meseci. Pocetokov ne mu e vetuvacki so bedniov centar sut.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.144
Поени од реакции
10.060
Абе да не го раздени овој Тареми, да бог да. Инвалид болен.

Kajgana Shop

На врв Bottom