Слушам сме изгубиле? Какви ботинели чоече... дајте некој хајлајтс.
Што ми пушташ па и ти, на плоштат и тоа со вувузела, 2 саата дување крв почна од уста да ми тече..Подолго ќе живееш
Да ама сигурно си се прашувал каков е погледот одозгораШто ми пушташ па и ти, на плоштат и тоа со вувузела, 2 саата дување крв почна од уста да ми тече..
Имам Deja Vu.Ваков Интер не сум видел до сега...неможе да се каже дека имавме некоја игра.
Колку што прочитав Морати изјави дека дуелот со Рома нема да биде одлучувачки за Гасперини.
Само ние никого не можеме да победимеJa не ги видов овие шанси на Милито, у секој случај реализацијата ги уништи во овој меч, јесда играа со третокласна екипа али денес секој може да победи секого, Трабзон дадоа гол од офсајд а до тогаш немаа ниту корна изведено ако не се лажам а исто и удар директен кон голот, фактички Цезар без интервенција прими гол ...
Едноставно ова беше еден од оние денови со тоа што тимот многу лошо реагираше по примениот гол, до тогаш фалеше само завшрница али по примениот гол карактер нула, никој не се обиде да превземе одговорност, никој не се истакнуваше али пак ќе кажам, кад-тад ќе дојдат добри денови со тимов пак, неам намера после ова што ни се дешава да се нервирам и умрам многу со Интер.
Овоа КОПИЛЕ и на фејзбук сере и јаде лајна за Интер, од Штип е го знам Александар Кировски , кој те исфрустрира толку во последниве 5-6 години а? Знам МилитоPozz od Celustka
Ако е тој значи подосадно човече а богами и искомплексирано нема на фб од него.Овоа КОПИЛЕ и на фејзбук сере и јаде лајна за Интер, од Штип е го знам Александар Кировски , кој те исфрустрира толку во последниве 5-6 години а? Знам Милито