И него и Гасперини на клоци за трансферов !Единствено објаснување за овој Палсио е дека Гасперини го бара и Морати му удоволува.
Друга логика на трансферов не гледам, а и нема!
Осетно ќе изгуби на минутажа по доаѓањето на плетенката. А 'беш му матер ако Кастињос не ни е најдобар напаѓач во мометов, нек се смее кој сака![]()
Остај ти Турците што велат тие пишаа и дека Камбијасо и Милито ги купиле па ништо.Не е, Паласио се спомнуваше пред Гасперини да дојде.
Најдобрата вест денес:
Прегледај го приврзокот 33460
Колку и да е добра веста за Суљо ама кога ќе помислам дека треба да дојде Паласио ми се повраќа.Не е, Паласио се спомнуваше пред Гасперини да дојде.
Најдобрата вест денес:
Прегледај го приврзокот 33460
Јас ќе ти одговорам Форлан во Интер треба да биде 12 играч и тој си кажа му благодарам на Морати што на 32 ми дозволи да играм во голем клуб ретко се случува тоа.
На Интер му треба шпиц од 23-30год спремен да издржи темпо по два натревари неделно.
Форлан да се надеваме дека ќе ни се погоди како златна резерва,може и да ротира со Пацини(кој секако треба да игра) и Милито.
Но сепак главното место на Интер во нападот два дена пред крајот на трансвер периодов уште стои празно.
Јас лично во Форлан не гледам "Засилување" , реално повеке се оштетивме давајки го Ето а за замена го земаме Форлан ,, со Ето имаш загарантирани 16-7 гола и плус асистенции,, а Форлан дека ке го има истиот скор како Камерунецот чисто сумњам.Затоа викам квази засилување, евентуално еден од овие тројца: Лавеци,Тевез или Зарате да се придружи во Интер може да се каже дека се засиливме колку толку летово али сега за сега далеку сме од тоа.Нов тренер нови играчи, уште не се знае што може да се очекува од нив оваа сезона.
Денес новинар на близок на Атлетико имаше анализа дали е Форлан ефтино продаден тој пишува не со оглед колку години е и каква сезона имал за Атлетико.Форлан е одличен асистент и шутер, по стилот на играта треба добро да се вклопи во нападот со Милито, па и Пацини. Не викам дека ќе даде 30 гола за сезона, но верувам дека сезонава напаѓачите ќе бидат блиску по постигнати голови и асистенции. Башка Форлан има 32, Ето 30 (неговиот договор траеше до 2014 па пресметајте си години), а нема потреба да спомнам колку е добар трансферот од економски аспект. Останува да видиме понатаму.
Денес новинар на близок на Атлетико имаше анализа дали е Форлан ефтино продаден тој пишува не со оглед колку години е и каква сезона имал за Атлетико.
За Форлан нема место за споредба со Ето Ето дојде од најдобрата екипа во светот Барселона и тоа во топ форма 36 гола во Примера со гол во финале кога ги реши Манчестер.Плус Ето оваа година има дадено четри пати повеќе голови од Форлан во многу подобра форма беше.
Ето и маркетиншки е најважниот играч на Интер.
Форлан на стари години доаѓа во Италија каде на прси се бројат играчи што успеале од Шпанија во Италија.
Да се надеваме дека ќе успее но не би ме чудело на пример Паласио да се покаже повеќе од него.
Јас сепак мислам дека ќе дојде Тевез Интер ќе го купи утре.Имаме направено огромна празнина во буџетот го растеретија да не кажам за 50% само за плати.