Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Осетно ќе изгуби на минутажа по доаѓањето на плетенката. А 'беш му матер ако Кастињос не ни е најдобар напаѓач во мометов, нек се смее кој сака :pos:
--- надополнето: Aug 30, 2011 8:12 PM ---
То куме!!! :)
Вака како што е, ќе се нервираме за џабе. Нека го земат Вес барем одма да ја завршиме работата.

P.S.
Не дека верувам во тоа ама би било згодно, кој ќе се замара цела година...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Сантон замина... Џонатан... Џонатан бе ејјјј... Џонатан и Нагатомо.... Џонатан, Нагатомо, КИВУ и ЗАНЕТИ...

Ајде да заврши трансфер рокот без тевез а со паласио и да ги запалам дресовите...маме нивно ретардирано

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Сантон замина... Џонатан... Џонатан бе ејјјј... Џонатан и Нагатомо.... Џонатан, Нагатомо, КИВУ и ЗАНЕТИ...

Ајде да заврши трансфер рокот без тевез а со паласио и да ги запалам дресовите...маме нивно ретардирано
Чекајќи го Тевез...
Добро бе, до кога ќе те лажат? :pos:

По мене ситуацијата е ваква:
- Дадовме пари за Џонатан, а Фараони е супер резерва на Маикон.
- Ќе дадеме пари за Паласио, за да може Кастињос да си помине како Арнаутовиќ.
- Сеуште живееме во илузија дека Нага е вистинско решение за лев бек. Сантон си замина.
- Киву си е Киву.
- За среќа Вивиано се повреди, па има теоретски шанси да остане ако Цезар фати лоша серија. Вредноста ќе му рипне многу за 2-3 години а ние го даваме со доплата за Паласио.
- Оби, Алварез, Кутињо... никој не знае кои двајца од нив ќе бидат вишок.
- Ги сакам и Форлан и Милито, Пацо е добар а Кастињос ќе биде. Ама факт е дека имаме натрагикомично составен напад во целина.
- Разликата во години е таман доволна за постарите да им удираат чврги на помалите кога нема да им дадат топка. Ќе има шутирање од 35м, многу...
- Ако Гасперини успее нешто да уигра од оваа турлитава, секоја му чест, треба орден да му дадат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Утре примавера тимот го има својот прв настап во новоформираната лига, против екипата на Тотенхем :pipi::
Andrea Stramaccioni's Primavera team has arrived in London. Therefore, Inter's second team is savouring for the first time the taste of Europe and the 'Next Generation Series' as the only representative of Italian football. Tomorrow at 14:00 in London is their official debut against Tottenham Hotspur at the Matchroom Stadium, Brisbane Road in Leyton, a historical venue (built in 1937) in East London that can accommodate more than 9 thousand people and one that was a candidate to be part of the facilities for the 2010 London Olympics
Чисто колку да промениме тема..:D
.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Иосоно , те боли кур , битно поголеми коефициенти ќе имаме за победа (ваљда) ....се надевам бар 15 пати да тепаме :)))

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Пред еден месец имаше дека Снајдер по натпреварот со Холандија не се враќа во Интер смешно ми беше тогаш ваква пробноза да прави некој.Еве и жена му напишала кај и да оди ќе оди со него.

Морати сигурно е изнервиран што тешко му оди со земените нели си одат најдобрите но тој носи уште подобри како што кажа исто ќе направи како со Ибра.
Си одат Ето и Снајдер доаѓат Паласио и Кучка.

Најдобро ќе беше како лани да не го засилува тимот да си останеше исто да појачаше само со некој младинец.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Иосоно , те боли кур , битно поголеми коефициенти ќе имаме за победа (ваљда) ....се надевам бар 15 пати да тепаме :)))
Гостување кај Киево, Удинезе, Палермо и слични екипи му е мајката... Кеширам и ич не ми чуе. На Морати му требаат пари, и мене ми требаат пари...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Гостување кај Киево, Удинезе, Палермо и слични екипи му е мајката... Кеширам и ич не ми чуе. На Морати му требаат пари, и мене ми требаат пари...

Т.д ....ионака освоивме се што може да се освои у една сезона :D:D:D Не сме гладни за трофеи веќе :)))

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ве читам одамна и то.
Морав да пишам за да се испуцам негде.

Како е можно со сила да сакаат да го уништат тимот.
Па добро бе 1 месец се договараат за глупиот Паласио,ко Меси да го договараме,а не 29 годишна резерва на Џенова(па уште за 10мил)
.
Уште фали да го шитнеме Снајдер и да се соочиме со реалноста дека ќе завршиме под трето место и ќе испаднеме во 1/8 финале од ЛШ.
Ова е навистина чудно и несфатливо како еден тим како Интер намерно пропаѓа после толку години на врвот. Дали Морати се задоволи од освоеното или едноставно глупи се заедно co цела управа.
Сите бараме објаснување, ама нема да го добиеме и тоа е тоа.

Сепак, Напред Интер!!!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Внуче да не си му на Морати? :D
Да му бев , со овие глупости шо ги прави у задњиве година ипол .... ќе го труев со арсен :icon_lol:

Шала на страна , мора да переме пари иначе вакви трансфери се ств. ГЛУПИ поготово цените за истите кога НЕМАМЕ пари ... =)

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
се е одлично дечки, лошо ги гледате работите.
сезоната календарски се рачуна за почната од он ТИМ куп, кој го освоивме,значи ја продолживме традицијата на освојување на понекоја титула. кога у мај други ке се фалат со освоено првенство или лига на шампиони,епа имаме и ние;)
Морати заклучи дека оваа непочната сезона веќе е завршена успешно, реши да ги распродаде најдобрите играчи прибидејќи му требат пари.
Волко сит, овците(фановите) нека пасат, за сите има по нешто

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Нека го продадат Весли и нека завршат работа и онака сите сме нервозни па се у едно ќе истераме ...

Kajgana Shop

На врв Bottom