Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.688
Јас уште сум убеден дека до крајот од преодниов рок ќе го донесеме Тевез. Ако претходно бев онака пола-пола, сега по одличната форма на Џеко и Агуеро, на Тевез може само да му падне цената.
Нема врска цената, ние на позајмица можевме да го земеме. Проблем е платата, колку и да се спушти ниско Тевез факт е дека ние немаме да платиме. Ова е време на плаќање на сметките и мора да се помириме со тоа дека не чекаат сушни години. Мене ме нервираат само ретардирани идеи од типот на Паласио и тројца во одбрана, а иначе многу ми е јасно дека во иднина ќе се занимаваме со фудбалери на рента година-две и со потенцијални играчи кои ќе ги шиткаме по багателна цена за да покриваме дупки.

Инаку предвремено форсирање на млади играчи не е секогаш паметна работа и веројатно затоа (покрај повредите) Сантон не се издигна на нивото. Со среќа да му е во Њукасл и многу успех. Мислам дека Фараони е кока-кола за него, ќе испадне дека се заебавме со Џонатан. Сега имаме тројца десни бекови а за малиов нема да има место.

Ако не се случи некое поголемо изненадување до 31ви, оваа сезона ќе можам да си ја гледам раат, ослободен од притисоци и подготвен за зеро титули :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
      • 1. Real Madrid: 438.6m euros
      • 2. Barcelona: 398.1m euros
      • 3. Man Utd: 349.8m euros
      • 4. Bayern Munich: 323m euros
      • 5. Arsenal: 274.1m euros
      • 6. Chelsea: 255.9m euros
      • 7. AC Milan: 235.8.m euros
      • 8. Liverpool: 225.3m euros
      • 9. Inter Milan 224.8m euros
      • 10. Juventus: 205m euros
      • Чекајте сега Интер не е просек клуб од кога си отиде Мурињо Морати не му се купуват играчи но на пример да дојде Гвардиола ќе разврзе ќесето сигурно со овој не му се дават пари.
      • Интер му треба свој стадион и подобар маркетинг одел иако и овие 200 милиони + приход не се малку но има потенцијал са повеќе.
      • Иако во Италија проблемот не е поединечно туку на цела лига.Ќе видите сега Јуве колку повеќе приходи ќе има.

M

Mario Gómez

Гостин
Тевез е поизводливо. Одлични релации имаат Интер и Сити, Тевез јавно побара да си замине, клупата му е загарантирана а беше капитен на тимот, Сити со тоа што ќе го држат на клупа губат 10 милиони во старт плус целата плата што ќе му ја даваат. Ниеден клуб освен Интер не е заинтересиран за него, а никој клуб освен Сити самите не би платиле за Тевез 40 милиони, колку што бараат. Они си знаат, мене ми е баајѓи изводливо на 31ви да падне договор.
Зарате е поевтина варијанта, али, има еден клучен збор во целата приказна: Лотито.
таг: Пандев
Ти би прифатил за многу помала плата да те префрлат негде да работиш? Сити не им боли таквото за 10 милиони плата на Тевез, ние обичните смртнички клубови гледаме да сврземе крај за крај од година во година.

Ко ве читам мислите дека тој Бранка и Морати се непријатели на клубот и дека несакаат да донесат играчи намерно. Ако земаат 50 милиони евра од трансфери а дадат 20 милиони за нови засилувања педери се? Со тие 30 милиони ќе закрпат некоја дупка поради тоа што повеќе потрошиле одколку што заработиле од влезници/спонзори/тв права/whatever.

Има граница до која тимот може да оди во минус без да му се загрози ликвидност. А тимови шо имаат sugardadies немаат гајле и нивните фанови не се замараат ко нас со финансиски извештаи на крај на година. :D

Мислиш само вие сте заинтересирани на Тевез? И тренерот наш го посака ама реалноста е друга, ако Баерн не останит профитабилен како 17 години досега кај нас инфаркт ќе ги мавнит.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.567
Би сакал Форлан и Пацини да ги гледам во прва постава,а тоа значи формација 4-3-1-2 со Снајдер позади нив! Оваа формација највеќе му одговара на Снајдер,и плус не мора еден од Форлан и Пацини да седи на клупа,незнам кај ке ги стави овие играчи Гасперини во таа ебана 3-4-3 ? Како прво немаме асален крилен играч,како второ Снајдер се гуши во ваква формација, и трето им оставаме многу празен простор кога ни прават контри! Мора да се прави формација која ке им одговара на играчите а не како му одговара на Гасперини,се надевам ке му текне на време а не после неколку кола кога ке изгубиме бодови!

Член од
11 декември 2010
Мислења
51
Поени од реакции
7
Бене , Тевез да го донесеме за 2 дена? Тешко изводливо,, јас за разлика од тебе се молам на Зарате мада чуство имам дека ке останеме со Поли и Форлан како квази засилувања овој преоден рок.
Форлан квази-засилување? Објасни те молам што подразбираш под тоа.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас ќе ти одговорам Форлан во Интер треба да биде 12 играч и тој си кажа му благодарам на Морати што на 32 ми дозволи да играм во голем клуб ретко се случува тоа.
На Интер му треба шпиц од 23-30год спремен да издржи темпо по два натревари неделно.
Форлан да се надеваме дека ќе ни се погоди како златна резерва,може и да ротира со Пацини(кој секако треба да игра) и Милито.
Но сепак главното место на Интер во нападот два дена пред крајот на трансвер периодов уште стои празно.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
Јас лично во Форлан не гледам "Засилување" , реално повеке се оштетивме давајки го Ето а за замена го земаме Форлан ,, со Ето имаш загарантирани 16-7 гола и плус асистенции,, а Форлан дека ке го има истиот скор како Камерунецот чисто сумњам.Затоа викам квази засилување, евентуално еден од овие тројца: Лавеци,Тевез или Зарате да се придружи во Интер може да се каже дека се засиливме колку толку летово али сега за сега далеку сме од тоа.Нов тренер нови играчи, уште не се знае што може да се очекува од нив оваа сезона.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
За 5 милиони евра што сакате па и вие, премија е Форлан. :cool:
Така и јувентус правеа последниве неколку сезони, играч 45 годишен за 6 милиони на 956 рати.. воала 7мо место,, веке со години навикнати сме да гледаме топ трансфери во Интер и тоа вродуваше со плод секоја сезона,а за оваа што праиме? Пак ке се молиме на Снајдер и Милито.. песимист сум станал деко да ти е*ам тоа ... :pos:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
MORATTI: "CON POLI E FORLAN PROBABILMENTE MERCATO CHIUSO MA VEDREMO..."

Пак лаже нешто со Форлан и Поли затворен бил пазарот на Интер.За Паласио вели не верувам дека ќе дојде.
Пред некој недела се фалеше ќе го заеменел Ето соодветно како со Ибра што направил.
Но тогаш дојдоа Ето.Милито.Снајдер.Засега како што гледам Пандев и Мунтари ги има заменето.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
^ dude , Forlan e далеку од квази напаѓач а и сугрен сум дека сака да се докаже во интер за разлика од Милито кој што у моментов нит на живо се смее нит на мртво плаче ...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
^ dude , Forlan e далеку од квази напаѓач а и сугрен сум дека сака да се докаже во интер за разлика од Милито кој што у моментов нит на живо се смее нит на мртво плаче ...
Да ама Замена за Ето??!?!?! ЊТФ?!?! Форлан?!?!!

Ни требаше некој како Тевез , или Лавеци и Зарате ,, ама Форлан и Поли? Затворен е трансфер пазарот за Интер?!? Трансфериве се како Џулиелмемпјетро и Томаш Хелвег,,, малце сум така ко разочаран ама ај.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да ама Замена за Ето??!?!?! ЊТФ?!?! Форлан?!?!!

Ни требаше некој како Тевез , или Лавеци и Зарате ,, ама Форлан и Поли? Затворен е трансфер пазарот за Интер?!? Трансфериве се како Џулиелмемпјетро и Томаш Хелвег,,, малце сум така ко разочаран ама ај.
Со Хелвег можам да живеам ....со Грешко и Пасквале нИКАКО !

Kajgana Shop

На врв Bottom