Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
тенкју :cuc:
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:59 AM ---

Се читаме утревечер после 19h...
Другар јас имам аналгин и ош едни как тие црвените шо се на сликата ќе завршат ли работа или да купувам утре нешто отровче ланата или слично :P

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Hours 23:45 - Sulley Muntari has now rejected all proposals submitted to the Inter from Italy and abroad. Tonight, as reported by fcinter1908.it national premiere, we tried Galatasaray. We'll see tomorrow if you convince the Ghanaian ...

Нејќе и нејќе...
Да земаш и ти 2-3 милиони годишно за шетање низ Милано да те прашам дали ќе си идеш. Лесно е вака од пред тастатура да се збори :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам шо се замарате дотолку...како што напиша Менхетен ако пристигне Тевез ќе дојдиме на исто ниво како што бевме минатата година кога имавме катастрофална сезона и изгубивме од кој ќе стигниме...вака сме уште послаби и за никаде..!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
6.567
Уште само еден ден надеж дека ке купиме добар играч,со Паласио ни еден фан нема да се задоволи па затоа се надевам дека Морати ке ни приреди изненадување во последен момент:)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Уште само еден ден надеж дека ке купиме добар играч,со Паласио ни еден фан нема да се задоволи па затоа се надевам дека Морати ке ни приреди изненадување во последен момент:)
Морати како и да е ке те изненади, само зависи какво изненадување имаш повеќе видови: Пријатно, непријатно изненадување. :pos:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
олку напнато во фан клубов никогаш не било.... кизнај што не чека понатака:place:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако ми зимате нешо за роденден - нека биде тоа дрес од ПАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАЛАСИО !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Тава е според нашо време дреме ми куро за италјанците тоа беше чисто вака да се претстави ситуациајта у последните 5 мин од завршувањето на прелазниот рок .А ако сакаш да биде точно земи поправи времето и постити го од ново
Е мајке ми ЛЕГЕНДА е мал збор за тебе. :pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.682
Поени од реакции
7.335
Јас се снабдив веќе со потребните лекови. :pos:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ќе станеш со надеж дека ќе се изненадиш со некој добар трансфер, ама ке се разочараш со веста дека се прават последни обиди за ангажман на пријателот со плетенката и ти се крши филм.
Позитвно http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=32147 , се спомнува Гуарин,ама се знае како ќе заврши тоа. Многу бил скап за нас.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добро бе, што прават овие !?

Ја, понеорганизирано работење на еден клуб на трансфер пазарот не сум видел одамна. Изглеа како да работиме комплетно без план и стратегија. Како сите одлуки да ни ги носи бремена жена.
Искрено, или Морати е целосно пред банкрот или пушат многу трава со Бранка. Друго логично објаснување немам.
А и зошто на тренер што континуирано, од почеток на кариера работи со крила без разлика на систем ( 3-4-3 , 4-3-3 whatever), сме запнале да му донесеме што поише напаѓачи што не се природно крилни. Дури и fucking Паласио беше многу подобар годинава кога играше поцентрално и поблсику до гол. Ако не им одговараше, уопште не требаше да го стават него како тренер, сигурно претпоставувале со каква формација би можел да игра тренер што сменил само две формации во последните години( не дека и Гасперини не е за кривење).

И недај боже сеа да им текне на англиските таблоиди да бидат во право за ова со Снајдер. Тоа не би било фер откако цело лето само јадеа гомна :)

Kajgana Shop

На врв Bottom