Нема врска цената, ние на позајмица можевме да го земеме. Проблем е платата, колку и да се спушти ниско Тевез факт е дека ние немаме да платиме. Ова е време на плаќање на сметките и мора да се помириме со тоа дека не чекаат сушни години. Мене ме нервираат само ретардирани идеи од типот на Паласио и тројца во одбрана, а иначе многу ми е јасно дека во иднина ќе се занимаваме со фудбалери на рента година-две и со потенцијални играчи кои ќе ги шиткаме по багателна цена за да покриваме дупки.Јас уште сум убеден дека до крајот од преодниов рок ќе го донесеме Тевез. Ако претходно бев онака пола-пола, сега по одличната форма на Џеко и Агуеро, на Тевез може само да му падне цената.
- 1. Real Madrid: 438.6m euros
- 2. Barcelona: 398.1m euros
- 3. Man Utd: 349.8m euros
- 4. Bayern Munich: 323m euros
- 5. Arsenal: 274.1m euros
- 6. Chelsea: 255.9m euros
- 7. AC Milan: 235.8.m euros
- 8. Liverpool: 225.3m euros
- 9. Inter Milan 224.8m euros
- 10. Juventus: 205m euros
Ти би прифатил за многу помала плата да те префрлат негде да работиш? Сити не им боли таквото за 10 милиони плата на Тевез, ние обичните смртнички клубови гледаме да сврземе крај за крај од година во година.Тевез е поизводливо. Одлични релации имаат Интер и Сити, Тевез јавно побара да си замине, клупата му е загарантирана а беше капитен на тимот, Сити со тоа што ќе го држат на клупа губат 10 милиони во старт плус целата плата што ќе му ја даваат. Ниеден клуб освен Интер не е заинтересиран за него, а никој клуб освен Сити самите не би платиле за Тевез 40 милиони, колку што бараат. Они си знаат, мене ми е баајѓи изводливо на 31ви да падне договор.
Зарате е поевтина варијанта, али, има еден клучен збор во целата приказна: Лотито.
таг: Пандев
Форлан квази-засилување? Објасни те молам што подразбираш под тоа.Бене , Тевез да го донесеме за 2 дена? Тешко изводливо,, јас за разлика од тебе се молам на Зарате мада чуство имам дека ке останеме со Поли и Форлан како квази засилувања овој преоден рок.
Јас ќе ти одговорам Форлан во Интер треба да биде 12 играч и тој си кажа му благодарам на Морати што на 32 ми дозволи да играм во голем клуб ретко се случува тоа.Форлан квази-засилување? Објасни те молам што подразбираш под тоа.
Јас лично во Форлан не гледам "Засилување" , реално повеке се оштетивме давајки го Ето а за замена го земаме Форлан ,, со Ето имаш загарантирани 16-7 гола и плус асистенции,, а Форлан дека ке го има истиот скор како Камерунецот чисто сумњам.Затоа викам квази засилување, евентуално еден од овие тројца: Лавеци,Тевез или Зарате да се придружи во Интер може да се каже дека се засиливме колку толку летово али сега за сега далеку сме од тоа.Нов тренер нови играчи, уште не се знае што може да се очекува од нив оваа сезона.Форлан квази-засилување? Објасни те молам што подразбираш под тоа.
Така и јувентус правеа последниве неколку сезони, играч 45 годишен за 6 милиони на 956 рати.. воала 7мо место,, веке со години навикнати сме да гледаме топ трансфери во Интер и тоа вродуваше со плод секоја сезона,а за оваа што праиме? Пак ке се молиме на Снајдер и Милито.. песимист сум станал деко да ти е*ам тоа ...За 5 милиони евра што сакате па и вие, премија е Форлан.![]()
Да ама Замена за Ето??!?!?! ЊТФ?!?! Форлан?!?!!^ dude , Forlan e далеку од квази напаѓач а и сугрен сум дека сака да се докаже во интер за разлика од Милито кој што у моментов нит на живо се смее нит на мртво плаче ...
Со Хелвег можам да живеам ....со Грешко и Пасквале нИКАКО !Да ама Замена за Ето??!?!?! ЊТФ?!?! Форлан?!?!!
Ни требаше некој како Тевез , или Лавеци и Зарате ,, ама Форлан и Поли? Затворен е трансфер пазарот за Интер?!? Трансфериве се како Џулиелмемпјетро и Томаш Хелвег,,, малце сум така ко разочаран ама ај.