Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
почнав да треперам, позитивна трема ме облеа, си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови
Јаката вечера со @ob1 и бијонс, дно ќе осетиш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.711
Поени од реакции
115.464

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Барела бе...такво клето копиле треба...има шут и око не му трепнува....ама ако видите и Ди Марко делува на клето копиле плус и шут има па ќе ја искршеше стативата....како играчки квалитет реално пеналите треба да ги шуткаат најдобрите шутери во тимот (Чаканоглу и Ди Марко)...ама како луѓе се гледа не се стабилни....Перишич синката ми делува постабилен бидејќи не знајш со која нога ќе шутка...Џеко си е искусен и веројатно пласира ама нема добра статистика...Лаутаро и Санчез јас ќе му ги фатам пеналите...додека Брозович е ненормален и ќе фати паненка ќе проба...можеби психички најлабавиот фудбалер...куро го боли буквално.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ио ви ја сменил анкетата :pos:
Види го Ио каков мајндфак ни напраил и тоа да не кажеше Сплендора немаше ни да приметам. За момент помислив дека сум станал верифициран член зашо до тоа Стекот стои најкче, почнав да треперам, позитивна трема ме облеа, си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови, но веднаш сфатив дека никот не ми е Стекот туку Стефан-Кобе и дека тоа најкче ми е уствари потврда дека сум гласал за себе, односно дека Ио ја сменил анкетата и не збунил. Проклет бил!
Досадно ми беше еден ден, реков ај да ги реметам малце, ќе видат, ќе се нашалиме... месец дена помина од тогаш :pos:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.656
Досадно ми беше еден ден, реков ај да ги реметам малце, ќе видат, ќе се нашалиме... месец дена помина од тогаш :pos:

Screenshot_20211110-180917_Chrome.jpg

Ја знам друга временска зона сте таму, ама не е ваљда Јули сеуште?!

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.181
Поени од реакции
27.854
си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови
Ќе требаше и со Бијонс. Може ќе те седнеа баш до нејзе цела вечер да ти расправа за корона и вакцини.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.125
Поени од реакции
10.044
Наводно агентиве на Брозович (кои и да се) ги игнорираат барањава на клубот да седнат на муабет. Пред некој ден искочи инфо дека прибира понуди од ПСЖ и Атлетико. По се изгледа решен е братов да си иде, дури и да му понудат плата од 7М.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Де Фрај 10тина дена у аут. Со Наполи и Шахтјор не игра сигурно.

Но тоа не треба да не секира пошто искосокицсијсхикса рече дека Ранокија и Дамброзио се и повеќе од доволни замени, а со него се согласија и уште неколкумина да не ги барам сеа нема смисла, ваљда самите ќе се пронајдат и ќе погледнат у земја од срам без никој да ги види.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Де Фрај 10тина дена у аут. Со Наполи и Шахтјор не игра сигурно.

Но тоа не треба да не секира пошто искосокицсијсхикса рече дека Ранокија и Дамброзио се и повеќе од доволни замени, а со него се согласија и уште неколкумина да не ги барам сеа нема смисла, ваљда самите ќе се пронајдат и ќе погледнат у земја од срам без никој да ги види.
Рамбо и Дамбо има да ги решат и двете текми :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom