Џ
Џонтра Волта
Гостин
Јаката вечера со @ob1 и бијонс, дно ќе осетиш.почнав да треперам, позитивна трема ме облеа, си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови
Јаката вечера со @ob1 и бијонс, дно ќе осетиш.почнав да треперам, позитивна трема ме облеа, си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови
Не знам по кој основ Оби е верифициран, гарант трактор купил од тоа кајгана шопот на Ацид, му напраил промет за 90000 луѓе.Јаката вечера со @ob1 и бијонс, дно ќе осетиш.
Ио ви ја сменил анкетата
Досадно ми беше еден ден, реков ај да ги реметам малце, ќе видат, ќе се нашалиме... месец дена помина од тогашВиди го Ио каков мајндфак ни напраил и тоа да не кажеше Сплендора немаше ни да приметам. За момент помислив дека сум станал верифициран член зашо до тоа Стекот стои најкче, почнав да треперам, позитивна трема ме облеа, си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови, но веднаш сфатив дека никот не ми е Стекот туку Стефан-Кобе и дека тоа најкче ми е уствари потврда дека сум гласал за себе, односно дека Ио ја сменил анкетата и не збунил. Проклет бил!
А?
Ќе требаше и со Бијонс. Може ќе те седнеа баш до нејзе цела вечер да ти расправа за корона и вакцини.си замислив како седам на свечена вечера со Ацид, Бидиков и сите верифицирани членови
Рамбо и Дамбо има да ги решат и двете текмиДе Фрај 10тина дена у аут. Со Наполи и Шахтјор не игра сигурно.
Но тоа не треба да не секира пошто искосокицсијсхикса рече дека Ранокија и Дамброзио се и повеќе од доволни замени, а со него се согласија и уште неколкумина да не ги барам сеа нема смисла, ваљда самите ќе се пронајдат и ќе погледнат у земја од срам без никој да ги види.