Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Копираат од Премиер лигата со измешаниот распоред во вториот дел од сезоната.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.447
Поени од реакции
7.732
добредојде назад на господинот кеита балде.
Дај боже да дојде Балде за мали пари, човекот е млад само 26 години и поштено ќе си изгази под Инзаги. Супер достојна замена за нападот. Лаутаро, Лукаку, Балде и Санчез е топ за наредна сезона...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
Абе и јас по природа сум песимист ама зошто ќе е толку тешко да се одбрани титулата ако хипотетички останиме и со овај тим ?..нормално во случај никој да не се повреди?....демек Јувентус има некаков мегаломански тим што одвај заврши 4-то место со триста форсирања и бламирања па сега да се тресиме?...прерано е додуша ама нив му треба еден куп дупки да закрпат ако гледате од таа перспектива...другите клубови не постојат и не ги рачунам за титула па какви сака играчи нека земат...
Ај жити све објасни ми што значи "мегаломански тим"? :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.859
Сме тепале вчера 16-0 против некои аматери. Интер што ќе се распаднеле според одредени личности овде, да не ги именувам сега сепак ова е интернет.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ај жити све објасни ми што значи "мегаломански тим"? :icon_lol:
Многу јаки
Автоматски споено мислење:

Не се замарам многу со дресој ама овај новиот ептен ми прај мерак...има некој шмек змиската кожа и плус со скудето пачката гордо ќе биди облечен и носен по плажи, планини и дискотеки.

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Барем црн да бил дресот, а не некоја варијанта на темно плаво.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Од сите што се споменуваат, Белерин ми изгледа како најдостојна замена за Хакими.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.478
За Нандез се натегаат со Каљари и можно е да испадне нешто од ова, таму би отишле 3 отпадока плус Агуме, значи Пинамонти, Далберт и Раџа, со тоа што Агуме би бил позајмен, бар така разбрав.
Небитно, ако има простор да се земе Нандез воопшто не треба да се размислува, нарочито ако стварно ова све би било дел од дилов, и да се исчистиме од непотребна раја и да се земе топ играч кој може да се користи и централно во средината и десно во формација 352, така да идеален профил е за овој Интер, дабогда има вистина у муабетиве.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.763
Далберт пред потпис со Каљари.
Најголем успех овој трансфер рок ќе биде перманентното отарасување од Далберт и Ж.Марио.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Најверојатно Наинголан и позајмица на Далбер со опција за откуп 7 милиони во Каљари, а Нандез позајмен кај нас.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Вечерва во 20:30 играме пријателска со Лугано.
На каналот на YouTube ке има пренос.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.763
Автоматски споено мислење:

Подобро изгледаат дресовиве на камера за разлика од слика. Малку потемна варијанта од претходните ама впечатливи се.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom